AKTUELNO

Sve iskreno!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon snimka na kojem su Teodora Bilanović i MIna Vrbaški koje pričaju o sukobu Vladimira Tomovića i Danijela Višića , voditelj Milan Milošević je tražio komentar od aktera. 

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi ovo jasno, jer sa njima nisam progovorio dve reči, ali dobro kako god one hoće, nebitne su - rekao je Danijel.
On je meni ljigav, gadan - komentarisala je Mina.
Meni je Teodora haos, treba da je bude sramota, ne sme tako da se priča o momku da neće imati šta da jede. Pogotovo ne ona što je oralno zadovoljavala Vladimira. Ljubomorne su mnoge devojke jer se ja družim sa Danijelom, jer on ne voli ku*ve kao što ste vi. Ti Teodora, treba da te bude sramota, da nekom govoriš da će mu presesti rijaliti i da neće imati šta da jede - komentaisala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam pravo na svoje mišljenje, meni je lepo kako ga Miljana brani, jer sam ja i tako branila Vladimira - rekla je Teodora.
Danijel i ja smo sada u dobrim odnosima. Kada me pitaju ljudi zbog čega volim Miljanu, jer na svakoj situaciji kada sam imao nervni slom, a ona me uvek smiruje i plače i pominje moju majku. Teodora je devojka koja tek uči rijaliti, ovde se svaka reč meri, pogotovo njoj koja ne priča mnogo. Devojka koja mene može da zaintrigira ne može da kaže da je najlepši muškarac zauzet - pričao je Tomović.
Ja nisam rekla to nikada - ubacila se Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

One večeri kada je nastala cela frka, ovde je stajao kofer od Danijela, a ona je rekla da bi tebalo da bacimo kofer u jezero - ispiričao je Kristijan šta je Teodora rekla.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga