AKTUELNO

O ovome se priča.

Veza Anje Todorović i Jovana Cvijetića Cveleta bila je naredna tema u "Pretresu nedelje". Voditelj Milan Milošević otkrio je Cveletu da zadrugari pričaju o tome da se on boji ucena svoje devojke.

Kroz kuću se provela priča da sve hoćete da pravite budalama, da znaš čime ga ucenjuješ. Cvele, kakvu si poruku dobio, da li ti je neko nešto preneo? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dečko je ovde u problemu. On ne glumi, ona ga maltretira konstantno. Pod stresom je, da li je dobro skuvao itd. Nervorzan je stalno, priča sam sa sobom - rekao je Čorba.
Ja njega ne ucenjujem, to odmah da demantujem. Ne maltretiram ga - odgovorila je Anja.
Mi vidimo koliko on pokušava da dovede sve do najboljeg reda, a njoj ništa ne odgovara - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako, svi pričaju o ucenama. Da se Cvele plaši da će ona da kaže da ju je otac tukao, ona se plaši da ona jeste na onom erotskom snimku - ustala je Sandra Rešić.
Ja njega ne prepoznajem, ovo nije dečko koji je ušao u "Zadrugu". Kuka Anja stalno, te masno joj je, te ovo. Kad si ti nešto skuvala? - nastavio je Čorba da ispituje Anju.
Kad je bilo snimanje filma spremila sam i ručak i večeru - odgovorila je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da raskinem sa njom u životu, mnogo je volim - rekao je Cvele.
A odakle onda one reči na doku, Cvele? - pitao je Milan.
Iznervirao sam se. Ona mi stalno prebacuje, pa mi se smeje. Ja stojim na doku, ona mi priča: "Ne čujem te od vode" i smeje mi se - odgovorio je Jovan.
Ona ga je osvojila, maltretira ga, ispija mu mozak - nastavio je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

To nije nikakva ljubav. On kuva neke makarone, pirinač, ide ovde kao Snupi, trči u pab, nešto mrmlja... Stalno nešto mrmljaju. To normalan čovek samovoljno ne može da radi. Ona mu preti. On ne sme da pisne od nje. Preti mu ili tatom, ili aferama ili snimcima. On živi u strahu, vidi mu se na faci. Cvele, šta je sa tobom, čega se plašiš? - pitao je Marko Đedović.
Ja samo neću nju da izgubim - odgovorio je Cvele.
Šta će se desiti kada vas roditelji pogledaju u oči? - pitao je Milan.
Neće nas gledati - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Anja rekla da ju je Cvele na kvarno snimao i da se hvalio drugarima kako je j*bao Anju Todorović i da će ga ubiti njen otac ako progovori o tome. Ona mi je priznala - dodao je Đedović, a Anja je negirala.
Ne, ja sam rekla da se aludira da sam ja na tom snimku - odgovorila je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.