AKTUELNO

Teško je napraviti razliku između toga da li ste nekom prirasli za srce ili samo voli da zgužva postelju sa vama.

Ovakvo nešto predstavlja obično izazov na samom početku veze, kada mnoge stvari još uvek deluju – nedorečeno, mada nije retkost ni da godinama stvari budu poprilično – nedefinisane.

Ako se već neko vreme viđate sa osobom sa kojim ste u intimnim odnosima, vrlo je moguće da tražite znakove koji vam mogu otkriti da li ste vi toj osobi samo neko s kim ima fantastičan seks ili mu zapravo i nešto značite. Kako bi vam malo pomogli pri tom ističemo u redovima koji slede glavne razlike od između ljubavi i seksa.

AKO IMATE SEKS SVAKI PUT KADA SE VIDITE – to je samo seks

Da li je vaš telefon zatrpan njegovim porukama u kojima vam piše koliko vas želi i kako jedva čeka da vas vidi u svom krevetu? Ako se sva njegova nastojanja da se vidi sa vama svode na krevet, pod ili bilo koje drugo mesto za seks, nije teško da zaljučite da ste vi zapravo samo neko koga zove u situacijama kada želi da zadovolji svoju želju za seksom.

Foto: Pexels

AKO PROVDETE VIKEND ZAJEDNO BEZ SEKSA – to je ljubav

Daleko od toga da odsustvo seksa znači da je ljubav prisutna. Ali ako seks nije prioritet, već su uključene i druge stvari u priču poput zajedničkog pravljenja večere, filmskog maratona, razgovora koji traje satima, to pokazuje da mu je stalo da vas upozna, a ne samo da vas želi u horizontalnom položajupiše Stylecaster, a prenosi Ženskimagazin.

AKO JE ODUŠEVLJAN ČINJENICOM DA MOŽE DA VAS ZADOVOLJI – to je samo seks

Iako muškarci kojima nije stalo do devojaka sa kojima imaju seks, misle samo na svoje zadovoljstvo, ima i onih, dovoljno pametnih koji znaju da kada stvari i kod vas postanu dovoljno vrele, to znači automatski više zadovoljstva za obe strane. Samim tim činjenicu da želi da vama pričini zadovoljstvo ne treba da mešate sa ljubavlju.

AKO VOLI DA SE MAZI SA VAMA – to je ljubav

Umesto da računate koliko puta ste vi njemu pričinili zadovoljstvo a koliko on vama, obratite pažnju na činjenicu da li on voli da je u vašem naručju i koliko je nežan dok vas dodiruje. Ako nakon seksa, ostaje u krevetu i nastavlja da vas nežno mazi i ljubi znači da nije – završio sa vama, nakon završetka.

UPUĆUJE VAM KOMPLIMENTE KOJI TO NISU – to je samo seks

Ako vam upućuje komplimente tipa kako dobro izgledate u krevetu i kako voli vaše telo, on ne govori o vama, i o tome da voli vas, već vaše telo. Ovakvi komplimenti su poražavajći i ne treba da ih mešate sa stvarnim komplimentima koje izgovara muškarac kada je stvarno zaljubljen.

UPUĆUJE VAM KOMPLIMENTE KOJI NISU VEZANI ZA VAŠE TELO – to je ljubav

Bilo da se nalazite u spavaćoj sobi ili izvan nje, muškarac koji nešto oseća prema vama, reći će vam da vas voli, da mu prija vaša blizina, da ga oduševljava vaš osmeh, avanturistički duh i sl. Takođe istaći će tako voli vašu spontanost, iskrenost, vernost.

#Seks

#kombinacija