AKTUELNO

Tek će biti haosa.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Rialdi Karahasanović.

Rialda, tebi je naglo počelo da smeta Kenanovo ponašanje, gle čuda, od kada je ušao Stefan. Da li ti se sviđa Karić? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je taj gledalac u srodstvu sa Jovanom? I ona je to izjavila. Ja sam sa Jovanom pričala par puta i rekla joj da se njih dvoje ne svađaju, a ostalo što sam zamerila Jovani su lične stvari. Ne sećam se baš da su tad krenuli problemi, krenuli su ranije. Ja nemam problem da kažem da mi se neko sviđa. Da mi se sviđa, izašla bih iz veze. Da imam neku želju i potrebu, ja bih iskoristila neki period njihove svađe ili nešto. Smatram da Stefan nije primetio nikakve signale ili simpatije - rekla je Rialda.
Ne znam što se Jovana smeje, ja to nisam primetio. Smatram da me Rialda samo poštuje zbog našig prijatelja. Voleo bih da znam primer - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da se setim primera. Nije neko moj u srodstvu, nego verovatno vidi isto što i ja. Ne krivim Stefana, sa njegove strane nisam primetila. Evo Rialda je rekla da će mi danas posuti šolju na glavu, to se ranije nije dešavalo dok nije ušao Stefan. Ja sam žensko i imam intiuciju. Onda isto tako naprasno brani Stefana kada smo u konfliktu, samo jednu stranu - rekla je misica.
Ja sam u utorak došla ranije sa rođendana, prala veš, ušao je Kenan da se tušira, pa je ušao Stefan, pa Brendon, onda je ušla Jovana i rekla kroz kuću da se Stefan tušira, a ja perem veš - istakla je Rialda.
Svako ima pravo da bude zadovoljan nečim svojim, a da mu nešto drugo odgovara. A ja ništa nisam komentarisala. I te pretnje danas. Što se mene tiče, ja sam htela Stefanu i Matoroj htela da napravim čaj, a onda sam dobila pretnju da ću to dobiti po glavi. To se nikad nije dešavalo. Imam intiuciju, ne za rijaliti, nego za život. A nisam jedina - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona treba da bude sigurna u svoj izbor, da se fokusira na to, ja sam fokusirana na to da sredim svoj odnos. Što se tiče intiuciji, žene koje su nesigurne, njima su fokus druge žene. Ja se na to ne obazirem. Kada budem poželela da budem u drugom odnosu, to ću reći - rekla je Rialda.
A ti za duks? Jovana ti je bila fokus, ne Kenan - dobacio je Đedović.
Ja sam se sa njom tada družila - odgovorila je pevačica.
Omalovažavaš Jovanu da je nesigurna, a ti kao nisi bila. Znači i ti si bila - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala razlog da prebacim to, a šta sam ja sada uradila da ona prebaci loptu na mene? Ništa. Ja uvek kada nešto pitam, pitam njih zajedno. Situacija ne postoji, duks je postojao, a sa Stefanom ništa - rekla je Rialda.
Tim gore. Sve je odjednom doživelo erupciju. Što se mene tiče, nisam samo ja primetila, ali ja se ne brinem. Ona njega voli zbog te porodice i Natašina je drugarica, tako da se ne brinem - dodala je misica.

Rialda je zatim opsovala misicu, pa su se još jednom sukobile, a pevačica ju je nazvala budaletinom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.