AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Miljana Kulić bila je sledeća zadrugarka koja je u emisiji ,,Pitanja novinara" odgovarala na pitanja predstavnika sedme sile.

Kako komentarišeš Mišelov postupak, htela si samo da prespavaš u pabu, on to nije ispoštovao? Kako ti na to gledaš?

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bila kod kuće, s ozbirom na to da jednom mesečno idem kod psihijatra, mene niko nije lagao o zdravlju moje porodice, nego je majka rekla da mene slažu, da se ne bih ja nervirala. Saznala sam da su poslati rezultati na biopsiju, ja sam bila u šoku... Što se tiče Mišela, ja sam ga zamolila da spavam u pabu, u smislu Kristijan spava ovde, a ja sa druge strane, da bi mi Kristijan bio u blizini, da bih mogla da funkcionišem tokom dana, da mi ni noću ne bude loše, čula sam da je Bog uslišio moje molitve i da su moji roditelji okej. Ja sam mu tražila da budem u pabu, dok mi se mama ne vrati. Međutim, on ne želi, on očigledno traži da se svađa sa mnom. Ja sam ispala čovek prema njemu. Što se mojih emocija tiče, ja bih mogla i u krevet da legnem sa njim, svesna sam toga, čovek ima toliko godina, oženjen je, kao sa Mićom ili nekim starijim čovekom, ali je problem, jer Mišel neće da me ispoštuje. Ne razumem zbog čega neće. On kao da traži konflikt sa mnom. Ne znam u čemu je njegov problem - pričala je Miljana.
Da li je na to uticao manjak emocija i empatije? - glasilo je pitanje.
Što se tiče duše, ne treba da ima emocija prema meni, ali treba da ima gram empatije prema meni. Branim ga ovde kada su ga svi napali zbog 36%, što sam bolja prema njemu, on je gori prema meni. Stvarno će me naterati da mi pukne film! Kristijan jedini može da me nasmeje ovde, ja ne tražim da me bilo ko žali. Ljudi je mnogo, ali čovek se retko rađa - dodala je Kulićeva.
Na sve to, Mišel odigra kontra udraca i kaže da si ti namerno htela da mu preotmeš krevet zbog Ane? - upitao je novinar.
Ja sam tek sutradan saznala za situaciju sa roditeljima, a što se tiče hotela i omiljene osobe, da, ja sam mu rekla, na sve načine pokušava, prvo omiljeni joj je moj bivši dečko, pa onda Mišel, pa meni daje najmanji budžet. Ja sam mu rekla ako je bar malo lojalan prema meni, da ne ode, pa sam se šalila da ću farbati hotel, kao što sam radila ranije, ali neću od sebe da napravim budalu. To sam shvatila kada sam radila šou sa njim - objasnila je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Voleo bih da u ovu priču uključim i Zoricu. Voleo bih da čujem tvoj komentar na ovu temu? - bilo je pitanje.
Poznavajući Mišela, on je takav, oduvek je držao do sebe, uvek se ponašao kao što se ponaša i ovde. On nikada nije dao na sebe, uvek je branio svoje stavove, svoja mišljenja. Njega vređa kada neko kaže protiv njega. Svima se nama dešava i nekada pokušava da odbrani svoj stav koji nije realan, ali čovek ima pravo na to. Ja koliko znam ovde ne piše da je bilo čiji krevet i smatram da ne bi trebalo da se pravi problem oko kreveta - objasnila je Zorica.
Šta da kažem, meni je ovo smešno, ja sam pokazao da umem da spustim loptu, da možemo da imamo korektan odnos, ja ništa ne mislim loše, kako ne Miljani, tako ni njenim roditeljima, mislim da je ona iskoristila priliku da kada nije po njenom, ona započne frku i svađu! Dajem sebi za pravo da se vratim tamo gde sam spavao, nema potrebe da ona diže neku hajku. Ona je već tamo koliko, šest, sedam dana, ja samo želim svoj krevet gde sam spavao, nema potrebe da mi tera bilo kakav inat, ne želim da se svađam sa njom, ja se neću svađati sa njom, neću nikakvu frku da pravim, kao što je i Zorica rekla, svako ovde sebi da daje za pravo da radi šta hoće, tako i ja sebi dajem za pravo da se vratim gde hoću. Ja nisam znao problem - rekao je Mišel.
Ne mogu da slušam njegove laži, ja ne znam da li je on svestan da se ovde 24 sta snima, ja sam mu ispričala problem koji imam, od a do š i objasnila sam mu zašto želim da spavam tu, on je počeo sa teranjem inata, on želi da se svađa - ubacila se Miljana.
On je samo pogrešio, on je trebao da kaže da ide sedam dana tamo, da joj je to dovoljno da dođe sebi, da mu ne smeta ništa, samo da je spustio tu loptu, kada mu je ona ispričala, pa da će se videti na dalje, tako da joj je odgovorio, ne verujem da bi je iziritirao, a njoj kada nešto ne odgovara, znate kakva je, isterala bi đavolu uši. Ona je danas, ja sam izašao do WC-a i Vlada se uneo Mišelu u lice, a ona je skočila da ga odbrani. To je čista emocija, koja ju je poterala da je zaštiti, kao čoveka koga voli i poštuje. Zamislite, a on ne može da da jedan krevet, on nema nikakvu emociju prema njoj, uvek se branio, ja mislim da je njemu svega preko glave šta je imao sa njom i on to nikad ne može da zaboravi - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga