AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a trenutno se priča o raskidu Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića. Misica je nastavila svoje izlaganje.

Priznala sam da sam komentarisala Tomovića, to sam uradila kroz osmeh. Onda sam osetila grižu savesti, on se naljutio, skuvala sam mu čaj, on ga je vratio - rekla je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tvoj problem je što ne kažeš direktno, jer se plašiš. da li ga voliš? - pitao je Milan.
Zavolela sam ga na neki način. Ne mogu da se ponašam normalno ako naš odnos nije okej. Bilo mi je teško jer ne želi da me sasluša. Dovoljno je da neko iznese jednu rečenicu i to je tako. Ja sam tri puta noćas pokušala da pričam sa njim. Ja njega nisam lagala. Kroz osmeh sam sve progurala da ne bi ispalo da me je povredila priča, ne znam šta smem da radim, šta ne smem - govorila je Jovana.
Kiselo si se nasmejala sinoć, pa smo i on i ja shvatili da je tako. Onda sam te danas pitao zašto radiš stvari koje smetaju tvom partneru. Nisi bila objasnila, samo si ga uvela u kanal da razmišlja tako. I ja sam tako shvatio, dobili smo mogućnost da razvijamo filmove. Onda kada si mi danas objasnila, shvatio sam da to nije razlog za svađu. Nisi mu lepo objasnila - ubacio se Marko Đedović.
Nisam, jer neće da me sasluša. Nisam htela tad pred svima u "Igri istine", htela sam lepo nasamo, a ne da se siti ovaj devojka (Monika), koja me maltretira - dodala je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona više voli da bude žrtva i da priča to da je neko maltretira - dodao je Karić.
Ja te maltretiram? Ja legnem, zaspem, ne vidim, ne čujem i to je to. Nikog ne maltretiram, niko me ne interesuje. Ja šest meseci tu spavam, tu sam našla mir i tu ću ostati do kraja. To mesto za mene ima sentimentalnu vrednost. Ako je ova devojka zaista toliko bolesna da misli da sam se zaljubila u nju ili gledaoci, neka misle. Ako sam ja rasturila tu vezu, znači da nije bilo toliko čvrsto. Neka nađe drugi krevet, ja neću da izađem odatle - poručila je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto joj ne daš krevet? - pitao je Milan.
Ona meni nije ispala prijateljica. Neka ustane jedna osoba u kući sa kojom me nije odgovarala, ne postoji. Spavam savršeno u svom smeću, ko hoće nek dođe, svakog ću primiti - odgovorila je Monika.
Da li se sećate kada je Jovana raskinula, Monika se nije bunila, čak ju je podržala. Rekla sam i Stefanu i Jovani da je neverovatno kada su postali srećni, da je krenulo sve ovo. Ne samo Monika. Ja ti kažem, Monika je osoba koja se nikad ne obraduje stvarno, zavidna je, samoživa, tako lošeg čoveka nisam videla. Nikad se ne raduje nečijoj sreći - ubacila se Matora.
Ovo priča iz lične frustracije prema meni - smatrala je Horvatova.

Foto: TV Pink Printscreen

Lupiću jos sada šamar jer mi se unosi. Namerno ovo radi. Sto posto je ljubomorna na Stefanovu i Jovaninu sreću - pobesnela je Matora kada se Monika približila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.