AKTUELNO

Prija joj.

Zadrugari su u emisiji "Gledanje snimaka" dobili priliku da vide kako Maja Marinković poliva Janjuša vodom, nakon što joj je saopštio da je ušao u vezu sa Aleksandrom Nikolić. Maja se sve vreme smejala, dok je gledala klip. Voditelj Milan Milošević dao je reč .

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je sada žao Maje - poručio je Lepi Mića.
Šta ti je žao? Karma se vraća u rijalitiju. J*bala se sa čovekom u izolaciji. Da je svetica, prvi bih je branio, realno pričam - istakao je Bora.
Meni je Maje žao, kao što mi je bilo žao Janjuša. Žao mi ju je jer je sebe dovela u ovo stanje - dodao je pevač, koji se iznervirao zbog Miljane Kulić, pa je njoj prepustio reč:

Foto: TV Pink Printscreen

Maja mi nije rekla da je polila krevet sa druge strane, laže kao pas. Da, dok se ona čerečila sa Čorbom, meni je Janjuša bilo žao, ostavio je ženu zbog nje. Janjuš je sedeo pored mene, ja sam sve vreme okretala stvari na sprdnju, na zezanje. Kada se komentarisala Maja, bilo mu je šteko. Maja se pravila da je normalna, unormalila se posle tri meseca. Onda su ih poslali u izolaciju, i on sebi daje za pravo da sa takvom devojkom, za koju je pričao da je za psihijatriju, da leži sa njom. Sa takvom devojkom preispituje emocije. Sada će ona do kraja da pravi haos, da ga poliva, štipa... Njoj je sve smešno, nastaviće se cirkus. On očigledno više nema emocije prema njoj, prezreo ju je kada se čerečila sa Čorbom. Sada iz svega toga, da bi je kao preboleo, smuvao se sa Aleks. Ovde "j" lud zbunjenog, a normalan poludi, u ovom slučaju ja. Mi ljudi nismo normalni, mi smo ludi. Ja sam od ovog ludila poludela, Maja će da nastavi dalje, ja nisam ni za jednu ovu vezu. Šta je onda, da li voli Maju? Ja sam za to da Janjuš bude sam, solo, slobodan, da ne povređuje Krunu - pričala je Miljana.
Ja nikoga ne povređujem, nemoj ćerku da mi spominješ - rekao je Janjuš.
Miljana sad hoće da sabotira svadbu! - smatrao je Lepi Mića.
Ja bih voleo da čujem Aleks - dodao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da u tom trenutku (polivanja) on nije rasčistio sa Majom, Maja sa njim... Ne smatram da se Janjuš igrao sa mnom, mi smo se ova tri meseca družili, promenio me je na bolje. Nije bio tada sa mnom u vezi. Ja sam se zaljubila u njega, to svi znate, nisam htela ranije da kažem. Prosto, desilo se šta se desilo, prijamo jedno drugom, videćemo šta će da se desi - ustala je Aleks.
Ja sam prenela Aleks da njena mama nije ni za jedan odnos, ali da voli da je ona nasmejana i da ju je Janjuš promenio na bolje - dodala je Mina.
Ja imam 23 godine, sama odlučujem, ne mama, tata, baba. On se ponaša predivno prema meni, pruža mi svu pažnju. Ja ću biti iskrena sada. Ja verujem Janjušu, nešto smo se dogovorili juče, rekla sam mu šta mi smeta, rekao je da to neće raditi. Videćemo - zaključila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.