AKTUELNO

Lom!

Aleksandra Nikolić ustala je za crnim stolom kako bi navela ko su po njenom mišljenju tri najdrskije osobe u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema meni je Filip ispao drzak, čekam red za cigaru, ti ulaziš. Tara ume da bude drska, ona je takva, ume bezobrazno da odgovori, ništa je ne interesuje, m i svi znamo Taru kao takvu. Dragana ume da bude drska, u to sam se uverila kada smo imale neke svađe - rekla je Aleksandra.
Jovana i Tara su za mene drske osobe, Jovana ne želi da sasluša druge ljude, ona gleda da sve bude po njenom, ona hoće da sve bude kako je zamislila u glavi. Ne postoji netrpeljivost, ali imamo takav odnos kakav imamo. Što se tiče Tare, to sam i sa Nenadom pričala, ona nije pokvarena, ona je napolju i te kako drugačija osoba, ovaj prostor negativno utiče na nju, eto Jovana, Tara i u datom momentu je Stefan, pa ću navesti i njega - navela je Nataša Radan.

Foto: TV Pink Printscreen

Teta Nadica svakako, prvo mesto za mene, ona je drska, kritiku ne podnosi, kad nije u pravu, ona bude drska, kako bi opravdala to njeno. Druga osoba, Monika, ona i te kako ume da bude drska - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Lepi Mića ustao kako bi održao zadrugaski čas o životu i pojmu drskost, pa se obratio zadrugarima.

Svi vi koji odete kod Drveta ste drukare! Sve u životu je drukanje, niko nije ostao da nije odrukan, ili da nije drukao - pričao je Lepi Mića.
Razmotriću da mi radite u stroju vas nekoliko! Ako me ne budeš nervirao - provocirao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Drskost je kada ti ovde sedi dečko, a ti sediš pored momka sa kojim si se j*bala, a još je veća drskost kada se sa njim pomiriš, pa lažeš da se sa njim nisi j*bala, pa ga nazivaš da je p**kica - govorio je Mića.
Može mi se! To me je tata naučio, pa me se odrekao - izjavila je Paula.
A što je najgore, tu sede još tri njena dečka - nastavila je Hublinova.
Druga osoba je gospodin Anđelo Ranković, on može da j*be sve, a on odbija, kače mu se za vrat, za ruke, on je ozbiljno drzak i bezobrazan. Prilikom obraćanja, on tako drsko i bezobrazno priča. Tara Simov, ima 20 godina, ne zna gde udara, izmisli laži, ona je hrabra devojka, ali to se kosi sa ludosti. Tara dođe i izvini se, počne da plače i onda se zagrli, nije ona drska. Ali gospodo draga, ima tu... - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da sa velikom drskošću naneti veliku štetu, momci i devojke ostaju bez honorara ovde, a neko sa tim novcem treba prehraniti nekoga, tako da smatram da treba biti drčan, hrabar, ali u nekoj pristojnoj dozi, da ne dovodimo jedne druge da izgubimo mesečni honorar. Po mom mišljenju najdrskija je Rialda, ali to je deo njene ličnosti, a ja kod žena volim da imaju to, jer odmah znaš na čemu si, ali nekad, da li ti nekim vanskim problemima ili u ljubavi, tvoja drskost i drčnost dolazi do granice da si i predrska prema ljudima, dečku. Druga drska osoba je Ermina, ima nastupe ovde, brutalna je u momentima, kako si rekla onaj izraz, hujava si često, isto ti je takav temperament. Vidim da bi neki ljudi voleli da me vide napolje, ali kada budem video u nekome želju da me vidi napolju ja ću ispuniti za 60 sekundi tu želju, bude li se krenulo, krenite jako i videćete me napolju. Treća osoba, to je možda najdrčnija, Neca jeste, ali ja njega ne mogu ozbiljnost shvatiti, on je toliko drzak i bezobrazan, to je drskost koja se graniči sa zdravim razumom. Maše sa rukama kao žena! - izjavio je Car.
Tvoj jedini argument je da se j*bem u d*pe i j*bem se i šta sad?! Vi ništa ne uzimate za ozbiljno, a šta sam prošao ovde! - uzvratio je Neca.
Izvini što sam te naveo, Ša je prgav, ima taj u sebi arogantan stav, ali nije da prvi nekog dira, Nadica zna biti drska, Jovana, ali evo ovako, da ne budem pristrasan Paula, ne mogu je prevaliti preko usta ni za šta - izjavio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga