AKTUELNO

Na jednom mestu su se ponovo okupili antivakseri, desničari, antimigranti, a koliko će nas to koštati tek ćemo da vidimo.

Grupa građana koji se protive merama uvedenim protiv korona virusa ponovo su se danas okupili u centru Beograda, a kako je objavljeno na društvenim mrežama, ponovo su i igrali kolo oko spomenika Stefanu Nemanji.

U danu kada imamo 38 preminulih i više od 4.000 novoobolelih, grupa ljudi ponovo je rešila da protestuje protiv zdravog razuma, uz to ne poštujući nijednu epidemiološku meru. Još jednom su zaigrali Užičko kolo na Savskom trgu i još jednom pljunuli u lice svim lekarima, doktorima, medicinskim sestrama i svima koji se 24 sata dnevno bore za zdravlje i živote ljudi.

I tokom protestne šetnje hodali su ulicama bez maske i bez distance. Inače, na protestu je govor održao, između ostalih, i raščinjeni monah Antonije Davidović koji je bio u prvim rušilačim redovima tokom protesta letos.

Primećeni su i transparentni usmereni protiv migranta.

Pre dva dana, antivakseri su organizovali još jedan protest uperenih protiv širenja koronavirusa. Ovaj protest bio je podstaknut hapšenjem dr Jovane Stojković i drugih antivaksera, a doživeo je fijasko maltene pre nego što je počeo, budući da se na njemu okupila nekolicina građana.

#Kolo

#savski trg