AKTUELNO

Ljuti protivnici.

Na porodičnom sastanku, a tokom izlaganja Nadice Zeljković, Nenad Aleksić Ša je ponovo bio isprovociran njenim rečima, pa je ušao u raspravu sa njom.

Prvi put je došla ovde gde može da radi šta hoće. Ja nemam to u duši, to zlo, majka me učila da budem dobar. Ovo udara direktno u srce, podbada gde je najniže - nastavio je Ša
Imam pravo da vam kažem da ste loš čovek - dodala je Miljana.
Sve sam vas otkačila, neću da vam dajem savete. Sad ću da dam prioritet. Ovoje najmizernija stvar koju je mogao da mi priredi, da me naziva go*netom. Sinoć sam ja videla delo Nenada - rekla je Nadica.
Onog trenutka kad je dobila pitanje gde je izabrala Taru da je više nervira, a podredili vašu ćerku, vi ste u vašim go*nima. Ja mogu da imam deset nervnih slmova, ali da izdam svoje dete, nikad ne bih mogao. Vi ste bila jedna usput žena i hvalite se time, pa dođete i pi*ate po meni. Vi ste jedna isfrustrirana žena, i došli ste ovde da pi*ate po ovim ljudima ovde. Vi se hranite tuđim bolom, to je vaša hrana - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

To će te pratiti kroz ceo život. Velika si majka - dodao je Ša.
Dešava se da sam imala provokaciju od Tare, kada sam izlagala juče pred Macom, ona je mene ometala. A kad smo bili u diksoteci, opet me provocirala non-stop. Sve ono što radite, sve što sam uspela da mu kažem za njegovo dobro... Kad budete izašli naplju, znaćete šta ste uradili sami sebi. Kija je tebe zvala za duet? Ili je bila Ivana? Žao mi je što mi je sinoć rekao Mića da idem da legnem. Niko se neće ponositi s tobom - rekla je Zeljkovićka.
Vađe je vreme prošlo. Ti si sama, tebe ni ćerka ne zove. Ja imam prijatelje - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogla sam sinoć da ga nateram da grebe na vratima, ali sam otišla da legnem. Ali kad mi kaže da sam matoro go*no. Dete, nije ti dobro - nastavila je Nadica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga