AKTUELNO

Nova drama među bivšim prijateljicama!

Pevačica Rialda Karahasanović uključila u današnju debatu o izdajama u prijateljstvu, a posebno se osvrnula na probleme u svom nekadašnjem "čoporu", tkzv. "Ketering klanu", koji se nedavno raspao.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam vođa mafije, čak sam dala otkaz. Niko suštinski nijhe preuzeo odgovornost kada su njihove izdaje bile u pitanju. Ja imam dosta ljudi ovde, ali niko ne može da izda, jer nisu u toj poziciji. Od ovih koji su izlagali, najveću izdaju je doživela Matora, ona može da iskoristi taj termin. Spram sve ove priče, najviše je oštećena Matora. Za moj boravak ovde, ne mogu da kažem da je ona nekog izdala, ali ona je doživala da ne zna kome može da veruje - istakla je Rialda.
Moram da kažem nešto za Natašu, ona u vašoj firmi puno pridonosi, a uvek je nekako na dnu i ispašta. Ispadne da je ona jedan od glavnih krivaca i uvek bude crna ovca - rekao je Car.
Slažem se da nekako Nataša uvek izvuče deblji kraj - dodala je pevačica.
Zašto Nataša svima mora da priča za Anđela, kada je rekla svako ko mu se približi nije njoj prijatelj? Zašto bi crtala Mini i Sandri? - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Odnosi nisu čisti, zataškava se, prećutkuje... Ja imam svoju priču, te mahalske priče me ne zanimaju, ali da, Nataša uvek izvuče deblji kraj. Sandra priča sa Erminom, Ermina sa Natašom, Nataša ne priča o tome... Ne znam ko je kriv - dodala je Rialda.
Rialda se ograđuje od svih priča, a i nju sve interesuje. Batali me tog sr*nja... Sediš na krevetu, slušaš, ispituješ... - zamerila je Ermina.
Sluša, ali se ne meša - dobacila je Sanja.
Svaki put kad je bila neka tema, šetala si, prilazila, govorila, a ovamo govoriš... Sa svima... Učestvuješ... Ispada kao da samo sediš sa Kenanom... - nastavila je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.