AKTUELNO

Zaratili!

U nastavku emisije ,,Gledanje snimaka" zadrugari su imali priliku da vide i kako je izgledalo devojačko veče kada je Aleksandra Nikolić odgovarala sa set intimnih pitanja, u kom je priznala sve šta je imala sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se sećam te večeri, prosto je bilo neverovatno kako su njih dve zbližile, izolovale su se, Maja je njoj poverovala, a ona njoj objanjašava sve velike istine kako ona neće ništa, ja se sećam da je Matora prokomentarisala nešto da ne može da veruje šta gleda! Aleks nije ispoštovala, a Maja je više iz straha. Ona čačka prst i dođe i pita ,,A šta pričate?". Ne mogu da grešim dušu i da kažem da je Januš nešto. Imala je isti pogled kao kada je Janjuš ušao da se tušira. Tako da, Aleks nije ispoštovala ništa te večeri kada je prebačena to veče da ode sa devojačke večeri na momačko, meni nije jasno šta je ona htela da postigne, ja to ne vidim kao sprdnju, posle svega što smo gledali ovde, ti kao sedneš u čamac i odeš tamo! Ja sam od tada digla ruke - rekla je Sandra.
Ja sam odmah provalila Aleks da nešto petlja, muti. Ja verujem da ti se Janjuš najviše sviđa od svih! - rekla je Matora.
Na klipu smo videli da je Aleksandra lažov, i da je spremna na sve zbog svojih požuda koje se zovu - k*rac. A na kraju, ne zaboravite da Maja nije pročitala govor na svadbi - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja je isto glupava kao Aleks, ali kada je neki problem, ona ide i ne zanima je da li je to pitanja gledalaca ili nešto! - dodala je Rešićeva.
Samo je iskoristila Maju da je dogovorom skloni sa svadbe, da bi uradila šta je htela, to se u narodu zove kurvinska posla - dodao je Đedović.
Kada pogledam ovu situaciju, znam da su pričali da je Maja mnogo plakala i da je poverovala, posle je pravila malo haosa. Ali kada je Aleksandra vratila ih hotela, ja sam je pitala, ona je meni rekla da nije ništa bilo, sad kad pogledam ovu retrospektivu kako je Maja ispoštovala Aleks i na devojačkoj večeri i došla tamo. Ja polazim od sebe, ne bih otišla na devojačko veče ili bih otišla tamo i napravila haos. Meni je iskreno Maje žao u ovoj situaciji - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada smo se zezali na krevetu, ne znam da li postoji to, nije bila u bedljiva da smo se zezali, sprdali smo se za to. Tako je delovalo i ništa više! - rekao je Janjuš.
Ti si ušao u vezu sa Majom, posle se izmirili, ti si tražio svadbu u inat Maji! - povikao je Mića.
Kupovala je mir, zbog svadbe, Maja je ispala korektna, nije pravila haos. Evidentno je da se njoj Janjuš svideo. Pripremila se ona i te kako. Ja Maju nikada nisam videla ovakvu, nju ne može Bog otac da ubedi da se nešto nije desilo - rekla je Sanja Stanković.
Da je umesto nje Car u pitanju i da ja sada ustajem i odgovoram, ja bih ustao i rekao ,,Jesi li normalna, vidiš da nema ništa?" - pravdao se Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga