AKTUELNO

Nesigurni!

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša imali su priliku da vide razgovor Mine Vrbaški i Jovana Cvijetića Cveleta, koji su opleli po ovom paru zbog ljubomorisanja, posesivnosti i zabrana. Mina je aludirala da je odnos Tare i Ša sličan kao njen odnos sa Mensurom Ajdarpašićem, koji joj je često ljubomorisao.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Milice, ja imam zamerku, jer je pre pet meseci sedala pored Nenada, ja sam mislila da je to namerno. Isto su bili bliski na početku, dogovarali da će da otvore salon. Mina je meni ovo rekla i u pušionici, rekla da je moj i Nenadov odnos kao njen i Mensurov - govorila je Tara.
Da, ja sam te neke stvari u "Zadruzi" i posle doživela zbog ljubomore, te stvari, ljubomorisanje. Ja sam od toga pobegla u "Zadrugu"- Pričam o ljubomori, ne o tuči - istakla je Mina.
Mina je rekla isto što je pričala sa mnom, Cvele je komentarisao na svoj način. Ja Anju nikad nisam zamerala, kada god sam zamerala, imala sam svoje razloge. Da li želim da ih iznosim, to je moje, ružno je da iznosim te stvari ako sam rekla ispod jorgana. Želim da to ostane između nas zašto zameram određene devojke. Nenad ide iz krajnosti u krajnost. Može da priča sa Jovanom, Erminom, Rialdom, Maja, Dragana i to je to. Muško društvo može da ima - dodala je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedno jutro je Tara ušla u sobu, ja sam je pitao da li ide Ša da zatvori vrata, ona mi kaže da ne sme da priča sa mnom. Ja kao okej... Ispada kao da ja muvam Taru, pričaju da imamo neku komunikaciju u poslednje vreme - rekao je Cvele.
Vidno je da non-stop pričate, kao donesi ovo, odnesi... Šta je tu ružno šta kažem? Sad si već počeo da me nerviraš. Što i ja ne bih mogao da se družim sa kim hoću? Anja i ja nemamo iste teme - zamerio je Ša.
Ja smatram da smo mi u drugačijem odnosu - pričao je Cvijetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi znamo isto društvo, prvo kad sam ušla prenela sam mu poruku, klinci smo, ista generacija. Evo, druži se sa kim želiš - poručila je Tara.
Nisam ljubomoran na Cveleta, nego na komunikaciju ceo dan, a ja ne smem ni sa kim. Npr. sa Paulom ne smem da se družim jer Tara misli da bih ja bio sa njom - pravdao se Ša, a Milan je najavio pauzu za reklame.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.