AKTUELNO

Sledi mu pakao!

U Beloj kući se održava trenutno porodični sastanak, na kom zadrugari biraju tri najgluplje osobe među njima. Sledeći ko je izneo svoje mišljenje bio je Lepi Mića, koji je kao i inače održao predavanja o pojmu.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula je učinila takve gluposti ovde, osoba broj dva, dečko inteligentan, razuman, sve stvari koje može da radi za svoje dobro, to je Car, on voli nekoga koga ne treba da voli, ne govorimo o plaćanju kazni za vaše spavanje, za pušenje, to su takve gluposti, e to su prave gluposti, to su gluposti koje su tako primetne, treća osoba je moja prijateljica Sanja. Ona je zbog devojke promenila svoj život, dve i po godine i posle toga, vratila se i to su stvari koje su meni ne shvatljive, znaš da ne treba da radiš te stvari. Svesna si da ćete to koštati! Svi smo mi nekada ispali glupi nekada, ali neko radi u nizu glupe stvari, a zna da to ne treba tako, hvala što ste me saslušali - izjavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih prvo naveo Aleksandru, mislim da je glupa, jer je mislila da ćemo poverovati u njene priče i pogotovu u sinoćnim stvarima. Monika je broj dva, šta je ona pokazala, da zna jesti i prepirke, ispala je glupa. Treća osoba je Sanja, ono što je Đedović rekao juče, Sanja se seća, kada je bio pretres, isto sam joj rekao da nije pametno da radiš neke stvari posle sedam dana, trebala si da čekaš mesec dana, ispala si glupa za Filipa, rekao sam to, je l' se sećaš? - prokomentarisao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Složiću se sa Matorom i Mićom, ja sam ispao glup u mnogim situacijama i ja se ne bih zamerio bilo kome ovde, niko ne treba da se ljuti, bilo koga koga navedem da je glup. Prva osoba za mene je Ša, izvini Ša, mislim da su tvoji najgluplji potezi. Ne što je ovo, da ti ja nešto, ti znaš kako smo pričali, nismo glupi, nema potrebe da se bilo ko ljuti. Ti si možda malo manje glup, ja sam mnogo više! Druga osoba je Paula, sve moguće poseduje što može u životu nisam video da je toliko talentovana, lepa, zgodna, ima sve moguće da je dovede da bude neko i nešto, ali je imala postupke, ne treba se vaditi na mladost! Sanja je treća osoba, ja sam joj govorio da treba da poštuje sebe, žene se drugačije gledaju od muškaraca, znaš da si svesna toga, da si glupa ne bi bila ovde i napravila to što si napravila - izjavio je Janjuš.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga