AKTUELNO

Kraljica flertovanja.

Voditelj Milan Milošević pročitao je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" naredno pitanje za Boru Santanu.

Rekao si da je rečenica flertovanje nekom iz inata samo alibi za kurvaluk, s obzriom na to da je Milica kraljica flertovanja, da li to znači da ti ne veruješ da te Milica voli i da zbog toga ne želiš da je staviš na prvo mesto?

Foto: TV Pink Printscreen

Da, rekao sam to, i onda lako se vratiš svom momku i vratio sam ti iz inata. Ja nisam video da je ona flertovala, kada budem video te klipove, ja ću to da vidim. Ja nikada nisam bio u ozbiljnim vezama, 32. godine nisam se ženio, niti želim, jer nisam stavljao devojke da mi budu prioriteti u svemu, nekako sam drugačije odrastao u društvu, moja dva najbolja druga su isto tako stavili drugarstvo u prvi plan. Ja nju volim, ali nisam tako razmišljao, možda nisam spreman, imao sam neke druge priotitete, nešto mi je drugo na prvom mestu. Ja sve ovo pričam iskreno, neću da pričam laži, ljubav je bitna, ali ne smatram da ljubav treba da mi bude bitna. Ona nikada nihje flertovala sa drugim, dok smo bili zajedno, ili bar ja nisam video. Kada se posvađamo, ja to ne mogu da izdržim, ne želim da mi neko zvoca, ali se isto promenila, ali je mene sinoć napala, to je neko moje mišljenje bilo - komentarisao je Bora.
Zašto ne budeš iskren? - upitao je voditelj.
Na moje oči dok smo bili u vezi, nije flertovala, kada nismo bili zajedno, imala je pravo da to radi, ja nisam rekao da je to kurvaluk sa njene strane. Nisam ja rekao da je kraljica, kada budem video klipove, onda ću reći - izjavio je Bora.
Kariću, da li ti misliš da je ona kraljica flertovanja? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne da je kraljica, ali da priča o seksu, da, da flertuje, da. Sa Janjušem si pričala o seksu, dvosmisleno - izjavio je Karić.
Nikada nisam pričala. Ja nikada to nisam pričala - tvrdila je Kemezova.
Da čujem šta? Da vam pokažem ja malo seksualne teme, pa da vam ne bude dobro - vikala je Maja.
Meni je drago ako sam ja kraljica flertovanja - izjavila je Milica.
Kome ti j*beš mamu u p**ku, nemoj da ja počnem da pričam o tvojim sr*njima sada! Dok si se j*bala na metar od mene, ti pričaš da li sam ja pričao sa nekim o seksu - zaurlao je Janjuš.
Vaše foliranje je tajno - provocirala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam htela sa nekimda uđem u vezu, ja bih ušla, ja sam tražila nekog muškarca sa kim ću da pijem kafu i da šetam! Ja kažem da nisam normalna, ja se trudim da treba da popravimo odnos. Meni se vidi na faci, ja ne znam da se foliram da je sve super i da je sve u redu, kada nije. On je meni u tom momentu rekao da kada se završi Amidži, da smo mi završili, to nije trebao da mi kaže - dodala je Kemezova.
Nikada ti Filipa neće oprostiti! - rekao je Lepi Mića.
Ma, šta ima da mi oprosti? Kakve on ima veze sa tim? - urlala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko je tebe varao? Ima da j*bem ribe napolju, ako mi se j*be, lepo mi je bilo, ima da gledam šta je meni lepo! Lepo si čula Đeksona, šta si radila sa Tomom Panićem - urlao je Bora.
Ti si se ljubio sa Brendonom i sa Macom Diskrecijom, nisam trebala da te pogledam. Ja njemu spremim doručak, odem da ga probudim, dođem kod njega i kažem mu da je bio grub, on se meni izvinjava, on se meni dvadeset puta izvinjava, a ja kada napravim grešku, on mi j*be mater! - urlala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga