AKTUELNO

Ne prestaje!

Jovana Ljubisavljević i Sandra Rešić provele su ovo jutro zajedno i uz prvu jutarnju kaficu popričale su o misičinoj ličnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš momenat niskog udaranja, kao i ja, ali ti nesvesno uzdigneš sebe, kada govoriš o sebi, nikad ne kažeš da si lepa, pametna, ali dešava se ono, što ja uvek kudim Milicu ,,Vi mene ovako, a ja sam drugačija". To, sve i da ti misliš, ne da misliš tako, nego da je možda to prava rečenica, ovde, na mestu gde se nalazimo, će uvek da se osudi, kao veličanje sebe, a spuštanje drugih, iako ti nisi mislila na 90% riba u ovoj kući, u tom trenutku veruj mi, tako prođe i uvek će neko, pogotovu što si ovde neko ko nema bliske drugarica kao ja, koja imam Rialdu, nemaš bliske ljude, pa misle da si ranjiva, misle da si sama, jer niko nije dovoljno dobar drug, i onda će svako moći da ti kaže to.
Da, ali to je moj odbrambeni stav kažem - pravdala se Jovana.
Ja sam neko ko je toliko načitan u životu, da mogu da se izražavam i rečnikom, i jezikom koji uopšte ne mora da bude primeren svima, ja sam uvek birala da govorim jezikom, koji mogu svi da razumeju - ubacila se pevačica.
Ja ne znam kome i šta razume, ja ovako pričam i sa drugaricom na kafi i sa majkom. Ja ne pričam dovoljno, baš zato što ja nemam blisku drugaricu da me čuje sa strane - dodala je Jovana.
To je ono što Stefana nervira, ja znam da ti znaš da laješ i znam da nisi mala i luda, ali ti si za par meseci koliko si bila ovde pre Stefana, pre toga što si pukla, što su počela da dolaze pitanja, ali ti si pre toga, ti si ustajala i govorila tako, tako i tako. A sad ne možeš nekome ko je spolja, da objašnjavaš jedno te isto, da li si bila zaljubljena u Vladimira, da li si flertovala sa Anđelom, ali neko ko je skoro uključio ili gleda, gde ne znaju ljudi šta si sve preživela, pa sad kad kažeš.. - izjavila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, mene to ne zanima. Kao što je stiglo pitanje da lažem naciju, mene ne zanima - govorila je Jovana.
Ti ovde nisi došla da bi te voleli tata i mama, pričamo o narodu napolju. Negde se uzdaš da narod koji te je gledao, da zna da nije baš tako, nego da si ovakva i onakva, i dobra, i sve! Po tvojoj priči, on je tebe maltretirao i pravio ti pakao - nastavila je Sandra.
Da, jeste, nije meni ništa fizički uradio, ali je pravio scene, za koje je znao šta će da naprave! Ja se nisam zaljubila, on se zaj*bavao! Da ja kalkulišem, ja bih pala pod uticajem, Mina je bila dama, nosila je šešir - poručila je misica.

Da li je ovim rečima Jovana htela da sebe uporedi sa Stefanovom bivšom devojkom i Tomovićevom velikom simpatijom Jelenom Pešić, procenite sami, ali podsetimo da je baš ova bivša zadrugarka važila za damu Zadruge 3, koja je volela da nosi šešire.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga