AKTUELNO

Udara nisko.

Sastanak je počeo, a zadrugari imaju novi zadatak, da biraju i glasaju ko je između njih najspremniji da, zarad lične koristi, pregazi sve pred sobom. Prvi na redu je bio Marko Đedović.

Evo Miljana Kulić je ona koja je spremna na sve zarad lične koristi. Spremna je da proda i sopstvene roditelje zarad ličnih interesa, spremna da se hvali svojim ličnim honorarom... - govorio je Đedović.
Sa celom kućom se ližeš, pristrasan si, a mene napadaš. A mene tvoji napadi ne dotiču - rekla je Miljana.
Spremna je da proda sve zarad honorara, zarad tvrdog pe*isa, spremna da poubija sve što može. Druga osoba je... - nastavio je Đedović, pa ponovo bio prekinut.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je sve ovde smešno, dokle mogu ljudi da idu, lažu i misli da gaze po nekome, a ustvari se svi smeju. Zarad honorara si spreman da se sa celom kućom ližeš - nastavila je Miljana.
Dajte pampers za gospođu! Pazi Brendone, opet se is*ala. Ona je spremna zarad honorara da ispriča kako je zlostavljana. Ti si ih razbolela - dodao je Đedović.
Zbog toga najviše žalim, što sam se sa njom svađala, ni zbog koga više u životu se ne kajem - rekla je Miljana.
Zato si ih i razbolela. Šta si sve rekla majci,. smradu smrdljivi. Što si tukla majku? Meni pokazivala modrice, a sad ih kao žališ, jedva čekaš da ih se oslobodiš - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Druga osoba je Sanja Stanković, ona je ovde sa taktikom da igra igre. Svi su toga svesna, ušla je ovde i tvrdi da su bile vanserijske ljubavi, a onda sinoć te ljubavi šalje u izolaciju. Treća osoba je Neca. On da ne ispadne, izjavio bi ljubav i poniju. Zarad slikanja je spreman mnoge stvari da uradi - rekao je Đedović.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga