AKTUELNO

Nezapamćeni haos!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Stefanu Kariću.

Sa kojim pravom ti bacaš hranu koju je neko kupio i poslao za Necin rođendan? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam imao pravo, iznervirao sam se, pala mi je roletna, jer mi je nestalo nešto iz frižidera. Ja sam alergičan. Ružno je što sam to uradio Neci, uradio šta sam uradio, rekao sam da ću da mu platim. Pored tolike hranu koju sam ja bacio, oni kradu 4 kolutića čajne... - govorio je Stefan.
Još nama ostave da bacimo one, gospoda sve... - ubacila se misica.
Ja jesam čapala, jela neke stvari, ali ja bih mu rekla da sam ja. Ja sam pojela neke stvari, ali kažem mu uvek - pravdala se Matora.
Stefane, moraš malo tu eksploziju da kontrolišeš. Deluješ agresivno. Morša malo da se kontrolišeš - posavetovala ga je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefane, to nije opravdanje. Ako ti je drugarica uzela hranu, da ti daš sebi za pravo da baciš hranu sa nečijeg rođendana. Neca dolazi iz siromašne porodice, ti uzmeš tu sirotinju , tj. skromne porodice, ja se izvinjavam, i ti daš sebi za pravo da baciš tu hranu. Treba da te bude stid i sramota, hrana ti nije kriva. Ne znam da li si čitao Božje zapovesti... Zameraš Jovani iste stvari koje ti radiš - ustala je Miljana.
Promeni filter za vazduh, devojko. Neco, da li sam rekao da ću sve da ti nadokandim. Ako ti ne platim, kači me na stori, TikTok... Daćeš mi račun roditelja, ja ću da uplatim. Ali Miljana neće jesti te ćevape, ja sam tako odlučio - uzvratio je Stefan.
Na jeftine provokacije ne padam. Kako bi se ti osećao da meni neko ukrade hranu, a ja bacim sve što ti je Osman poslao? I nemoj da krenem ja po tvojoj porodici da udaram, neće ti biti dobro... Malopre si, kada je Kristijan rekao ono za pet godina, rekao da je Dijana živela pet godina i pokazivao mi 5, 5, 5, 5 - uzvratila je Kulićeva.
P*šaću ti se po mami kada izađem. J*baću ti mamu, to ti je dovoljno. Doći ćeš na Dedinje, pa ćeš videti. Ja ti obećavam - nastavio je Karić.
Dolazim sa obezbeđenjem, a ti ćeš videti. Zapamti reči da ćeš p*šati mojoj mami i da ćeš je j*bati... Ološu jedan nevaspitani, ali nije imao ko da te vaspita. Otac ti je bio na heroinu... Nije te mama lepo vaspitala, a mene jeste, trudila se - odgovorila je ona.
Da, da p*šiš k*rčeve oženjenim ljudima i da moliš da te j*bu. Tebe je majka najlepše vaspitala. Ti bacaš decu u kantu, ja bacam hranu u tome je razlika - nadovezao se on.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko je tvojih devojaka abortiralo? Koliko si bacio u kantu? - pitala je Miljana.
Trista, ja nisam. Za tebe znamo da si dvoje, sinčić i ćerka, bacila si Sinišu i Mariju u kantu - odgovorio je on.
I ti si Osmana i Lidiju - poručila je Kulićeva.
Ide tužba za ovo. Ispiraće ti majka grlo p*šaćkom - rekao je Stefan.
Pazi šta će tvoju mamu stići, pošto udaraš na nečiju bolest - uzvratila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana se posle nekoliko trenutaka izvinila Stefanovoj porodici.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.