AKTUELNO

Iskreno o svemu!

Rialda Karahasanović sedela je sa Kenanom Tahirovićem i Sandrom Rešić i pričala o stvarima koje je nerviraju

Je l' normalno da ja sedim sa Kenanom na zidiću i dođe još dvoje ljudi i sedne? I nema kao ni jel pričate - žalila se Rialda.
Još malo je ostalo do kraja, ne nerviraj se, da ne bude da si sitničar. Tvoja reakcija je normalna - ubacila se Jelena Batos.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Rešić se nervirala što je Jelena Batos prekinula njen razgovor sa Rialdom Karahasanović, pa je brojala na glas kako bi izbegla sukob, a kada je Jelena otišla nastavila je da priča sa prijateljicom o svemu.

Je l' vidiš šta se desilo? Ja sam sela da pričam sa tobom, oan je stala ispred tebe i počela da priča o toj temi! Ne razumem te stvari - nervirala se Sandra.
Ne želim ništa što tebe ili mene može da iznervira ni sekunde. Želim da kao što imaš mirnu luku Kenana, a da ja budem ako isp*zdi na sve druge, pa i njega, da ti ja budem mirna luka - nastavila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da pričam o tim stvarima! Neću da pričam o nedeljnim ručkovima, pardajzima i ostalim nebitnim stvarima! Neću da se opterećujem i da se to svede da je problem da kupujem za ostale ljude. Ja razmišljam i za onog posle da ima. Na Kenanu se lomi da kupuje za pola kuće, a nije dobro ni kad ne kupi. Više se ne zna šta je ispravno - objašnjavala je Rialda.
Kenan je sve ispoštovao mesecima u nazad - rekla je Rešićeva.
Ovde ne možeš nikad da uradiš ispravnu stvar. Ako će mene neko da okarakteriše zato što ja nešto dobro uradim, neka. Samo hoću malo mira i da se iskuliram - pričala je Rialda.
Takođe - odgovorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga