AKTUELNO

Uživali su!

Kako su mnoge mere popuštene od strane Kriznog štaba, tako je život lagano počeo da se vraća u normalu. Estradnjaci, koji nisu mogli da nastupaju više od godinu dana zbog pandemije koronavirusa, počeli su sa prvim svirkama, što ih je jako obradovalo, a počeli su da se organizuju i razni događaji. Tako je večeras u našoj prestonici organizovana revija poznatog brenda "Steven Dockman", na kojoj su predstavili svoju novu kolekciju, a tu se našao veliki broj poznatih ličnosti. Ovo je, inače, prvi modni događaj otkako su korona brojke počele da padaju i da se virus stišava u našoj zemlji.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Među prvima su na događaj došli Đole i Vesna Đogani, koji su nedeljama bili u žiži javnosti zbog navodne denserove prevare. Oni su demantovali da se to desilo, ali ima onih koji i dalje misle da je zaista došlo do prevare.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Naravno, tu je bio i reper Stefan Cvijović Cvija, izvršni direktor kompanije "Steven Dockman". Na događaju se pojavio i Vuk Mob, ovog puta bez verenice Olivere, koja je verovatno ostala kući kako bi brinula o njihovoj ćerki.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Milica Dabović je privukla pažnju svojim stajlingom. Ona je, naime, nosila farmerke, dok je gore ponela raskopčan džemper, ramena je spustila a na njemu su se nalazile mede. Reper Relja Popović bio je bez svoje lepše polovine Nikolije, a pretpostavljamo da je to zato što je ona, kako se pisalo, u drugom stanju.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Događaju je, na oduševljenje i iznenađenje mnogih, prisustvovao i predsednik Narodne skupštine Srbije Ivica Dačić.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Popularni mladi par Teodora Džehverović i Nino Čelebić došli su zajedno na reviju, a ono što je mnogima bilo interesantno jeste što su imali skoro pa isti stajling.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

I pevač Saša Kovačević nije došao sam. On se pojavio sa svojom izabranicom Zoranom Tasovac, a i njih dvoje su uskladili boje, pa su oboje bili u crnom.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Ono što je malo njih očekivalo jeste da će se na događaju pojaviti i reper Stefan Đurić Rasta, ali s obzirom na to da on još uvek očigledno nije počeo da služi kaznu kućnog pritvora, može slobodno da se kreće.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Nema sumnje da su se svi dobro proveli na reviji, a šta nas tek očekuje kada su javni događaji u pitanju, ostaje da vidimo.

Video: Pink.rs/M.Mijatović

Autor: N.V./M.M.