AKTUELNO

Člana Glavnog odbora SNS Petra Petkovića rekao je da dok se predsednik Vučić u Briselu lavovski bori za srpski narod na Kosovu i Metohiji Đilasov kum Mlađan Đorđević i lažni patriota Boško Obradović po ko zna koji put otvoreno navijaju za Aljbina Kurtija i Prištinu.

- Šokiran sam činjenicom da ih Aljbin Kurti već nije pozvao u svoj tim za Brisel, ali posle najnovijih saopštenja u kojima otvoreno napadaju Srbiju i potkopavaju našu pregovaračku poziciju, Đorđeviću i Obadoviću je mesto albanskih lobista zagarantovano - rekao je Petković i dodao: 

- Odavno je poznata i jasna taktika Đorđevića, Đilasa, Jeremića i Obradovića da za sopstvene greške optužuju Vučića koji se i danas bori da ispravi sve probleme koje su nam oni svojom neodogovornom politikom prema KiM ostavili. 

Prema njegovim rečima maske su konačno pale i posle nasilja na ulicama Beograda, Đorđević i Obradović priznaju da im je draži konflikt na Kosovu i Metohiji od mira i stabilnosti i kompromisnog rešenja. 

- Lako je Đilasu, Đorđeviću i Obradoviću da se iz udobosti Beograda igraju životima tuđe dece. Ali mi im to nikada nećemo dozvoliti i zato su oni i njihov gazda deo političke prošlosti, a mi ćemo nastaviti da težimo mirnom i kompromisnom rešenju - zaključio je Petković.

#Petar Petković