AKTUELNO

Negirala da je izjavila ovo!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Jovani Ljubisavljević, a pre toga su ona i Stefan Karić čestitali njegovoj maćehi Kristini rođendan.

Možda sam zakasnio malo, neću biti u temu, želim da čestitam rođendan mojoj sestri, mojoj drugoj majci Kristini. Ne bih je nikad nazvao maćehom. Postoje i dobre maćehe - govorio je Stefan.
Srećan rođendan - dodala je Jovana, a onda je usledilo pitanje:

Foto: TV Pink Printscreen

Ko si ti da ti kažeš Teodori iza leđa da je ona hendikepirana i da treba da ide kući što pre, samo zato što se - glasilo je pitanje.
Na nju sam se naljutila kada smo igrali muzičke stolice. Stvarno sam se trudila, videla sam da su Fran i Stefan na izmaku snage, htela sam da ih bar malo usrećimo. Pogurala sam se sa Kristinom, ja sam sela prva, ona je malo krupnija, pa je bilo ko će šta će... Teodora je dobacila: "Pusti je, da bar nešto uradi za ekipu" - rekla je Jovana.
Ja sam rekla za svog dečka, ne za ekipu - dobacila je Teodora.
Onda neka bude da je tako. Taj dečko je neko za koga bih se borila, ali Teodora je htela da me podbode, da se ništa nisam trudila. Svakako sam bila prva. Za hendikepiranost, ja mislim da sam koristila za Miljanu... Za ovo se ne sećam, ali sam baš bila ljuta - pričala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je iznervirala jer je ubeđivala sve da je ona prva, a Kristina je sedela skoro cela na stolici. Ona se trudila za svog dečka, jedino je pogrešila što nije rekla za ono da daje sve. A za ovo sam se baš bila iznervirala, jer je bilo očigledno da je Kristina sedela - ustala je Teodora.
Ne, Kristina je malo krupnija, ja sam sela prva, ali taj komentar svakako nije bio prikladan - pričala je misica.
Namerno sam te podmuklo podbola jer si me iznervirala - priznala je Bilanovićeva.
Onda ne mislim da si hendikepirana - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.