AKTUELNO

Neočekivano!

U večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" voditelj i autor Ognjen Amidžić ugostio je Lunu Đogani i Marka Miljkovića, a ovo je njihovo prvo televizijsko pojavljivanje otkako su se venčali i postali roditelji ćerke kojoj su dali ime Mia.

Foto: TV Pink Printscreen

Na red je došao "Kontrašot", a prva koja je dobila pitanje od Ognjena, bila je Luna.

Razmišljam... Odgovor je... Moram da pazim šta ću da odgovorim. Ravnodušnost. Neka ta ravna linija. A pitanje je: Luna, navedi Markovu najgoru osobinu. Ljudi znaju da se Marko nekad isključi, muči ga nešto, a on mi ne dozovljava da mu priđem. Ja sam to prihavatila, volim ga takvog, ali kad bi jednu osobinu izabrala, to bi bila ta – kaže Đoganijeva, a onda se Marko nadovezao:
Ja to radim da bi doneo ispravne odluke, u tim trenucima upadnem u problem, onda se potpuno povučem da bih mogao razumno donesem odluku. Neki koji znaju šta je to, razumeju me. Nije to ni neka ravnodušnost, neko smirenost. To je neka vrste joge na moj način – kaže Miljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Marka.

Moj odgovor je Vesna, ali neću da pročitam pitanje. Vesna, cipela joj tesna – priča on kroz smeh.
Ne znam ja za Vesnu. Reći ćeš mi posle u kolima – rekla je Luna zbunjeno.

Đoganijeva je izvukla sledeće pitanje.

Znači, sram te bilo, ne znam koje pitanje je gore. Ja sam novopečena majka. Odgovor je sedam, ali neću pročitati pitanje. Popiću ovaj šot, nadam se da nije nešto odvratno – rekla je ona, pa popila šot, a onda je Marko uzeo svoje pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa, hajde, biću iskren maksimalno, neću da pravim tu neku priču bezveze, reći ću pedesetak. To je moj odgovor. Pitanje glasi: Marko, navedi sa koliko žena si spavao. Mislim da to za mojih 37 godina nije strašno – odgovorio je on.

Na sledeće pitanje, Luna je morala da dobije dozvolu od Miljkovića.

Ja bih volela da odgovorim, ali da se konsultujem sa svojim mužem – rekla je Luna, pa pokazala pitanje svom surpugu.
Možeš, slobodno reci – odgovorio joj je Marko.
Luna, navedi ime muškarca kojeg si najviše volela osim Marka. Pa Sloba. Marko je moja najveća ljubav, moj muž kojeg ću voleti do kraja života, ali nemam problem da kažem koga sam volela pre njega. S obzirom kakva je situacija bila, glupo bi bilo da navedem nekog drugog – otkriva Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednje pitanje bilo je za Marka.

Razmišljam šta da kažem, u principu... Loša organizacija, ne znam kako to da objasnim. Neka dezorijentisanost. "Marko, koje te dve osobine najviše nerivraju kod Lune". Ja sam Lunu prihvatio sa svim manama i vrlinama, ali jednostavno onda nekada ne zna gde udara i ne zna da se snađe, to nekad zna da mi onako malo smeta, pa sam ja tu da napravim organizaciju. Tu smo ja i ona kao plus i minus, dopunjavamo se. Druga osobina je možda neka tvrdoglavost – rekao je Miljković u emisiji "Amidži šou".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković