AKTUELNO

Došlo do nove drame!

Predstavnica sedme sile je u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" porazgovarala sa Rialdom Karahasanović i Kenanom Tahirovićem o neuspeloj veridbi.

Kenane, pitanje za tebe, zbog čega si odložio veridbu, ali da ne kažeš da je zbog uspomena? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam zbog čega, to je bio jedini razlog. Bolje je sa ljudima do kojima nam je stalo, izlazimo odavde za par dana. Odložio sam zbog tih nekih nerazjašnjenih stvari na uspomenama, ona nije skroz sigurna u taj moj odnos prema njoj. Mi pričamo stalno o tome, ona mi kaže da jedva čeka da budemo zajedno, u braku, nisam se plašio da će da kaže ne. Kada budemo napolju, neka bude to to - rekao je Kenan.
Priča se da si odložio jer Rialda reaguje na neke Matorine teme - dodala je novinarka.
Ne, rekao sam zbog čega. Možda jeste čudno, ali sad sam još sigurniji da je to pravi potez. Nisam odustao, samo sam odložio. Smatram da sam doneo dobru odluku - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo temu sa Teodorom prešli dva puta, kada je ona ušla, ja sam pitala kako se znaju, tada mi je prećutao sve. Kada se potegla tema o poznanstvu, nije mi rekao kako je prepiska izgledala, onda se ispostavilo da je onako kako je ona rekla. Tada sam rekla da ga suštinski ne poznajem, da nam se ne poklapaju neki stavovi oko veze. Ja sam rekla da hoću da vidim sa kim se još dopisivao, kako je sve izgledalo, onda je on odustao od veridbe... Najiskrenije, mislim da postoji neka pozadina, da ima nešto što ću da vidim. Jer ako znaš da ne postoji ništa, ideš svojim planom i tokom... Postoje neke poruke. Ne sa Teodorom, to je već izašlo... Pretpostavljam da je tu bio još neko, sumnjam u to - istakla je Rialda.
Ima pravo da sumnja, ja odavde ništa ne mogu da uradim. Kada izađe, uveriće se - poručio je Kenan.
U tvojim uspomenama se pojavila i tvoja bivša, da li je to razlog? - pitala je novinarka.
Bile su dve bivše i kakve to veze ima? Da nisu bivše, verovatno bih bio sa njima i dalje, sa njima nemam nikakve odnose - odgovorio je Tahirović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam toliko filmova u glavi, scenarija... - istakla je Rialda.
Ja ne znam šta ona radi sa mnom u vezi kada ovako priča... Kad slušam ovo, ne znam šta radi pored mene i kako može da me gleda - govorio je Kenan.
Ti si rekao da imaš nešto određeno da pričaš sa mnom i za stolom si rekao da ćemo da pričamo o poštovanju - rekla je Karahasanovićeva.
Ima 6, 7 stvari o kojima ćemo da pričamo, izlazimo za par dana. Ja hoću da sačuvam privatnost

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekla da imam sumnju. Želim da se uverim, jer sam uložila sebe u taj odnos, zbog ljubavi, nade, vere u to sve. Kada gradiš kuću, ne radiš to da bi je srušio. Ali shodno tvojim delima, mogu tako da dođem na neku fiks ideju. Nisam rekla da je to tako - istakla je pevačica.
Ti me po čitav dan hvališ i onda staneš pred ovu gospođu i pričaš ovako... - zamerio je Kenan.
On prevrće oči na Matoru. Ja sa Matorom odavno nemam odnos kakav sam imala. Malopre je napravio grimasu i rekao da ćemo porazgovarati o poštovanju. Kenan je znao i te kako neke priča da mi pominje ko se nabacivao i muvao, pa se družio. A kao smeta mu Matora koja je rekla da će da me muva. Ti ljudi više nisu u kući, niti im je bitno - otkrila je Rialda.
To je Alen, ako niste znali! - istakao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialda, da li se osećaš poniženo jer je hteo da te veri, pa je odustao? - pitala je novinarka.
Više mi je do toga što mi je to dalo materijala da sumnjam, jer je kao odložio nešto, a ne postoji ništa... 1 i 1 su 2. Mene moja intuicija nikada nije prevarila... Bilo bi mi krivo i žao da znam da mi je pričao jednu priču, a da je radio drugo iz sebi poznatih razloga. Ako je to radio... To bi mi bilo krivo i poražavajuće. Ja sam odlučila da ga prihvatim, pa ćemo videti napolju. Ovo su specifične okolnosti. Došli smo ovde kao pojedinci, on je odlučio da se bori za svoj cilj na svoj način, ja to podržavam, ja sam izabrala svoj način, eto, našli smo se na sredini, pa ćemo videti da li će napolju stvari biti otvorenije - istakla je Rialda.
Da ja sumnjam u nekoga koliko ona u mene, ne bih bio sa tom osobom. Nameće mi neke stvari da sam uradio, a koje možda nisam uradio. Priča kao da sam uradio... - rekao je Kenan.
Rialda, ti sumnjaš, a on kao tvoj dečko treba valjda da grize da te razuveri u te sumnje, čak se ne trudi da se opravda - prokomentarisala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da se opravdam, nemam telefon ovde - govorio je Kenan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.