AKTUELNO

Stigli rezultati!

Došlo je vreme da se emisija "Izbacivanje" kraju. Voditelj Milan Milošević je obavio intervjue sa pojedinim zadrugarima, a zatim došao do sobe za izolaciju da pozove takmičarke nominovane za izbacivanje, Miljanu Kulić i Kristinu Spalević, da mu se priključe.

Milan je zajedno sa Kristinom i Miljanom otišao do novog dela imanje, gde će se ispred palate "Milenija" odigrati zanimljiva igra koju je pripremio Veliki šef. Zadrugarke su morale da nađu 6 delića slagalice, koja kada se sklopi formira logo televizije Pink. Takmičarki koja najbrže nađe delove i spoji slagalicu će se duplirati glasovi.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako Miljana nije želela da igra na početku, Milan i zadrugari su je ipak ubedili da to uradi. Miljana i Kristina su počele da traže delove slagalice, ali nisu uspele ništa da nađu, te nijednoj od njih dve nisu bili duplirani glasovi.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je potom saopštio rezultate. Jedna takmičarka je dobila 18% glasova, a druga 82% posto. Nakon nekoliko trenutaka neizvesnosti, Milan je zadrugarima otkrio da takmičenje napušta Kristina, a zadrugari su se pozdravili sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.