AKTUELNO

Smatra da Mina i Car imaju previše različite karaktere.

Tara Simov je u večerašnjoj emisiji "Finale - Izbacivanje" prokomentarisala i komplikovane odnose svoje nekadašnje drugarice Mine Vrbaški, i to sa Filipom Carem, kao i prošlu vezu sa Mišelom Gvozdenovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleksandra je kadropaćenica, nju ne bih ni komentarisala, uspela je u onome što je htela, ostala je do kraja. Što se tiče Mine i Cara, ona je imala tešku prošlost, sama je birala šta će da radi, to ostavlja posledice. Svako ima posledice od nečega. Ona ne ume da voli, a Car je pun svih emocija, kao ja. Zamisli mene i Cara, ta dva karaktera... Meni nisu oni skladni fizički... Previše mi je ostalo u glavi šta su jedno drugom rekli, ovo pomirenje mi je bilo bespotrebno... - govorila je Tara.
Kada se odnosi započinju na lošim temeljima, kao ja, tu se ne nadaš. A dve mlade osobe, kao Mina Car, kada se tako nađu, a ne razumeju, toliko vređaju... Krivi su oboje. Dva karaktera koji se ne poklopaju. Njoj je bitno samo da ima nekog. Najmanji problem je ko je kriv, najveći što su zajedno. Kada su Mina i Mišel bili zajedno, ja sam se frapirala. Začudilo me je, ali su bili skladni, lep par. Ali Mina ne zna da voli... - dodala je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.