AKTUELNO

Ne krije sreću!

Popularna pevačica Maja Berović nastupila je nakon duže pauze pred beogradskom publikom, pa je tom prilikom za kameru emisije "Premijera" otkrila kako se oseća i koji su joj dalji planovi.

Jako mi je drago da vas vidim, uželele sam vas se, pravo da vam kažem. I publike i novinara, jedva sam čekala da krenem da nastupam, baš sam srećna – kaže Maja na početku razgovora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je vreme pauze iskoristila za odmor na egzotičnim destinacijama, ali nije manjkalo ni rada u muzičkom studiju, te je nedavno publici poklonila novu pesmu.

Rodila se pesma, rekla sam da mi je super, meni se iskreno dopala i mislim da je nešto malo drugačije od onoga što su ljudi navikli – kaže Maja.

Međutim, ono što je definitivno obeleželilo dane iza nje jeste proslava 34. rođendana, koji je pevačica obeleželila u društvu supruga Alena u njihovom porodičnom domu, u Austriji.

Provela sam se super, slavila sam u Gracu. Iskrena da budem, nisam imala neke velike želje sem da počnemo normalno da živimo, eto, to su mi bile želje. Do toga je došlo – kaže Maja kroz smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je došlo vreme za rad, te će se tokom čitavog leta družiti sa publikom, Berovićeva je otkrila da vredno radi na novom albumu.

Mislim da je odmora bilo dosta, ali, naravno, naći će se tu par dana za malo odmaranja, nekog mora, ja sam letnji čovek, ne mogu ja bez toga, ali više će se raditi. U planu je novi album koji se planira za iduću godinu, tako da sada polako osluškujem pesme i radim na tome, radujem se, jer sam ove godine odmorila što se tiče albuma, ali iduća godina će definitivno biti u znaku novih pesama – otkriva Maja Berovoić u emisiji "Premijera".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Maja Berović