AKTUELNO

Haos!

Emisija ''Narod pita'' je i dalje u toku. Paula Hublin i Fran Pujas prvi put posle Zadruge oči u oči ispred kamerama. Bivši partneri ratuju od kad su seli u vrelu stolicu Milana Miloševića. Sledeće pitanje od strane ljubitelja rijalitija bilo je za Paulu.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim da ih pozdravim, bili su jako slatki, ali se posle nešto promenilo. Želim da pitam Paulu, da li si mu vratila slike njegove majke i njegovu?
Ne, ostale su u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si se poljubila sa Filipom, otišla si, on je ostao u sobi, bila si u pušioni i otišla u krevet i gledala si u kameru i nasmejala si se. Šta ti je to značilo? - pitala je gledateljka.
Nije me poljubio, možda jeste u obraz. Mi smo bili prijatelji, inače jedini razlog je možda što sam se smejala jer mi je Vladimir zabranio da pušim više od pet cigara, a ja sam popušila ko zna koju - rekla je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel vama delovalo da je zaljubljena u Vladimira Tomovića? - pitao je Milan.
Nije, rekla je da joj se samo sviđao, da ga ne voli i da nije zaljubljena. To je rekla tek po njegovom izlasku i to je rekla Milanu kad je dala intervju, ja sam sve gledala - odgovorila gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekla sto puta da sam zaljubljena u Vladimira. Nisam rekla da ga volim, to svakako ali nisam rekla, ali da mi se sviđa da sam zaljubljena to jesam - pravdala se Paula.
Lažeš Paula, gledali smo, lažeš za sve - nastavila se Milica koja se uključila u program.

Foto: TV Pink Printscreen

Detalje prepirke pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga