AKTUELNO

Tokom gostovanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića na TV Pink prikazan je i snimak jezive likvidacije Vlastimira Miloševića koja se dogodila u centru Beograda oko 6 sati ujutru, 30. januara 2017. godine.

Vučić je rekao kako je Milošević bio sportista, odnosno karatista, koji je stradao ni krvi ni dužan. Za ovo je bio osumnjičen klan Velje Nevolje, a predsednik je dodao i kako je Milošević bio kum Marka Miljkovića koji se kasnije hvalio kako je ubio Miloševića.

Mi govorimo o sukobu dva klana. Ovaj mladić koji je ubijen, nema veze s tim! Ubijen je ni kriv ni dužan! Govorimo o nečemu što je uvezeno u Srbiju, što nije iz naše zemlje, što je uvezeno iz Crne Gore. Reč je o sukobu dva mafijaška klana, škaljarskom i kavačkom - rekao je Vučić i dodao:

PAŽNJA!!! SNIMAK JE UZNEMIRUJUĆE SADRŽINE I NE PREPORUČUJE SE MALOLETNIM LICIMA I OSOBAMA SLABIJEG ZDRAVLJA!

Video: TV Pink

Vučić je rekao da je tada i umalo stradao sin (7) Vlastirima Miloševića.

Šta se tu dogodilo? Ovaj čovek je bio sportista, karatista, Vlastimir Milošević. On je ubijen jer je bio fizički snažniji i sprečio nekog od ljudi Belivuka i Miljkovića oko splavova. On je inače kum Marka Miljkovića koji se hvali: "Kakav sam ja kralj, ubio sam dvojicu kumova". Tu je umalo stradao i dečak od 7 godina, sin Vlastimira Miloševića - rekao je Vučić.