AKTUELNO

Šok!

Fran Pujas, petoplasirani takmičar "Zadruge 4", podigao je veliku prašinu ulaskom u 4. sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu. Podsetimo, Fran se uselio na velelepno imanje u Šimanovcima sa Paulom Hublin, koja mu je tada bila devojka. Veza je bila prekinuta, ali su se Paula i Fran nekoliko puta mirili tokom rijalitija. U međuvremenu, Pujas je ušao u vezu i sa Minom Vrbaški, a mnoge cimerke bacile su oko na njega.

Sanja Stanković bila je ludo zaljubljena u njega, a povezivan je, između ostalog, i sa Aleksandrom Nikolić, Tarom Simov, Jovanom Matijević... Po izlasku iz "Zadruge 4", Fran je povezivan sa nekoliko devojaka, a javnost je saznala za njegovu kratku aferu sa Anđelom Vešticom u emisiji "Narod pita".

Foto: Pink.rs/M. Popović

Kako saznajemo, Fran ima novu devojku! Naime, Pujas je otputovao u Grčku na odmor, a viđen je u zanimljivom društvu. Ekipa portala Pink.rs došla je do informacija da je Fran uplovio u vezu sa mladom pevačicom Elenom Kitić.

Elena je ćerka popularnih folkera, Marte Savić i Mileta Kitića, i važi za jednu od najpopularnijih mladih pevačica u regionu, kao i za modnu ikonu i pravu s*ks bombu.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/elenakitic, Pink.rs/Andrej Nihil

Elena i Fran viđeni su na Krfu, gde su otišli zajedno na odmor. Pujas je na svom Instagramu podelio nekoliko storija sa odmora, ali nije okačio nijednu sliku sa Elenom.

Foto: Instagram.com/nfra666

Međutim, okačio je video sa Super Cvetom, najboljom prijateljicom mlade pevačice.

Foto: Instagram.com/nfra666

Elena i Fran se prate na Instagramu, a postoji još jedna zanimljivost.

Foto: Instagram.com/elenakitic

Foto: Instagram.com/nfra666

Naime, ekipa našeg portala obavila je intervju sa Franom po njegovom izlasku iz "Zadruge 4", a između ostalog, sa njim smo pričali i o njegovim planovima za budućnost i mogućoj muzičkoj karijeri. Pujas je tada izjavio da bi voleo da snimi duet upravo sa Elenom, a ceo intervju možete pročitati u klikom na link ispod ovog teksta.

Autor: M. P.

#Elena Kitić

#Fran Pujas