AKTUELNO

Tridesetdvogodišnja trudnica iz Vlasotinca preminula je od posledica infekcije virusom korona.

Prema nezvaničnim informacijama koje stižu iz više različitih izvora, nesrećna žena je posle višednevne borbe izgubila bitku sa opakim virusom u kruševačkom Kovid centru.

Ona je iz Leskovca zbog teške kliničke slike odmah transportovana u Kovid bolnicu u Kruševcu gde joj se stanje, uprkos naporima lekara, i dalje komplikovalo, pa se borba za život završila tragičnim ishodom. Zvanične potvrde ove informacije nema, jer su nadležni iz kruševačke Kovid bolnice kazali, i pre nego što su čuli pitanje, da su na sastanku.

- Vidim da ste me nekoliko puta zvali. Trenutno sam na sastanku. Čujemo se – kazao je dr Vladan Cvetanović, iz ove kovid bolnice i prekinuo vezu.

Nesrećna žena je u subotu sahranjena, a iza sebe je, kako nezvanično saznaju mediji, ostavila supruga i dvoje male dece. U Vlasotincu se spekuliše o okolnostima pod kojima je ova mlada žena izgubila život, a šok i neverica vlada i u Medveđi odakle je preminula trudnica rodom.

Sagovornici u Medveđi kažu da su čuli da je preminula žena nosila blizance, ali ovu informaciju nisu mogli da potvrde u leskovačkoj Opštoj bolnici.

- Ima sigurno više od deset dana od kada je jedna trudnica iz naše bolnice upućena u Kruševac. Ona je kod nas primljena sa teškom kliničkom slikom i odmah je transportovana u tamošnji Kovid centar - rekao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

On je dodao da nema druge informacije o ovom slučaju i naglasio da se svi teži slučajevi zaraze opakim virusom upućuju u Kruševac, dok se na Infektivnom odeljenju u Leskovcu leče pacijenti sa lakšom formom bolesti.

#Smrt

#Vlasotince

#koronavirus

#trudnica