AKTUELNO

Haos u najavi!

Do najspektakularnije sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima se broji sitno, a publika televizije ''Pink'' željno iščekuje da sazna ko će učestvovati u famoznoj poslednjoj sezoni rijalitija ''Zadruga''.

Do sada su otkrivena imena prvih četvoro veličanstvenih takmičara, a ako se vodimo onom starom ''Po jutru se dan poznaje'', ''Zadruga 5'' će oboriti sve rekorde i biti najuzbudljivija sezona jednog rijalitija do sada. Objediniće najjače rijaliti igrače, ali i pružiti šansu mnogim novim nadama, koje naš tim pažljivo bira.

Podsetimo, Željko Mitrović, direktor i vlasnik TV Pink, nedavno se u svom kabinetu sastao sa Miroslavom Mikijem Đuričićem, popularnom rijaliti zvezdom, koji je potpisao ugovor o učešću u narednoj sezoni rijalitija, koja startuje u septembru, a njegova objava na društvenoj mreži Instagram podigla je veliku prašinu. Ime Mikija Đuričića ujedno je ovom objavom postalo i prvo zvanično na listi učesnika nove, pete sezone.

Imena preostala tri učesnika, u danima za nama ekskluzivno je otkrivao Pink.rs i oduševio sve ljubitelje ovog TV formata.

Naime, pored Mikija, u ''Zadruzi 5'' naći će se trećeplasirani u trećoj sezoni ''Zadruge'', Mensur Ajdarpašić i jedan od najskladnijih, ali i najubitačnijih rijaliti parova po okolinu, Dalila i Dejan Dragojević. Vesti da ovi rijaliti giganti ulaze u poslednju sezonu ''Zadruge'' uzburkale su čitav region, a ono što sledi ostaviće vas bez daha.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Došlo je vreme da verna publika sazna ko će se pored Mikija, Mensura, Dalile i Dejana naći u "Zadruzi 5", a Pink.rs ekskluzivno otkriva ime petog, do sada najintrigantnijeg učesnika.

U pitanju je atraktivna rijaliti zvezda, Aleksandra Subotić, koja je svojom ljubavnom i porodičnom pričom šokirala čitav region tokom učešća u ''Zadruzi 2''. Aleksandra je tada imala veliku podršku naroda i osvojila visoko četvrto mesto, a sada se na velika vrata vraća jača, zgodnija i lepša nego ikada.

Foto: Instagram.com/sandrasuboticss

Podsetimo, Aleksandra će se reme uz rame naći sa Dalilom i Dejanom Dragojević, bratom i snajkom njenog bivšeg verenika. Dalila i Aleksandra su na rođendanu Ljube Pantović zakopale ratne sekire, a kako će se njihov odnos razvijati, ostaje da vidimo.

Foto: Instagram.com/sandrasuboticss

Sada već nema sumnje da će "Zadruga 5" biti uzbudljiva i burna od samog starta!

Autor: M.M.

#Aleksandra Subotić

#Zadruga 5