AKTUELNO

Činilo se da im na polju ljubavi cvetaju ruže, međutim svoju kratkotrajnu romansu završili su na dramatičan način.

Brzo nakon završetka četvrte sezone "Zadruge", bivši učesnici Maja Marinković i Filip Car uplovili su u ljubavnu romansu, uprkos brojnim pokušajima da to demantuju tvrdeći da je reč samo o prijateljstvu. Društvene mreže preplavili su brojni dokazi o njihovoj vezi, a tome su svedočili i ljudi iz njihovog okruženja - bivši učesnici "Zadruge", koji su potvrdili da su u emotivnom odnosu.

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Car je čak u emisiji "Narod pita" iznenadio Maju poklonom i strastvenim poljupcem uživo u programu, posle čega su postali nerazdvojni - dane i noći su provodili u čuvenom etno selu u Borči, a zajedno su nedavno posetili i Beč. Iako je delovalo da im je odnos zdrav i idiličan, snimak u čiji smo posed došli govori suprotno.

Na njihovu vezu je, po svemu sudeći, stavljena tačka, i to na najgori mogući način - žestokom tučom! Maja i Car su se nakon burne svađe potukli u gluvo doba noći i na noge digli čitavu zgradu.

Foto: Instagram.com/majaamarinkovic

To da ste videli... To je takav haos bio! Urlali su jedno na drugo, a onda je krenula tuča, nije se znalo ko tu koga... Maja je vrištala toliko da nas je sve razbudila, a baš je kasno bilo, pakao! Urlala je i plakala, on se drao kao lud - ispričao je izvor za Pink.rs, a došli smo i u posed dokaza - snimka koji je zabeležila komšinica iz stana pored onog u kom je došlo do fizičkog obračuna Maje i Cara.

- Maja i Filip Car ovde, stan do, Maja vrišti - napisala je žena iz stana pored i svoje tvrdnje dokazala audio snimcima, koje vam ekskluzivno donosimo.

Pogledajte:

Autor: pink.rs

#Filip Car

#Maja Marinković