AKTUELNO

Spreman!

Mateja Matijević jedan je od potvđenih učesnika ''Zadruge 5'', a sad se pojavio na sistematskom pregledu tri dana pred ulazak u Belu kuću i progovorio o svim gorućim temama.

- Završio se sistematski pregled. Sve se završilo za 5 minuta, bilo je mnogo bolje nego prošli put. Kod psihijatra sam se najmanje zadržao, posle svega sam ostao normalan. Sad ulazim totalno lagan - prokomentarisao je nakon izlaska sa sistematskog pregleda, potom se osvrnuo na odnos sa Mensurom Ajdarpašićem, sa kojima je imao konflikt tokom boravka u Zadruzi 3.

Foto: Pink.rs

- Sreo sam Mensura, nakon svađa koje smo imali u trojci, Mensur i ja smo se sreli jednom na Zelenom Vencu tu smo se ispričali i super smo - prokomentarisao je Matijević, pa se osvrnuo na novu tetovažu i odnos sa Tarom Simov.

- Tetovaža nije posvećena Tari, imam svoju priču. Ja nikada u životu tetovažu ne bih posvetio devojci. Ako ona uđe u Zadrugu možemo da budemo na nekoj distanci ili da ostavim prostor da budemo korektni - zatim je prokomentarisao dešavanja u Beču i kako to da je Maja Marinković završila u njegovom krevetu.

Foto: Pink.rs

- Ja sam spavao, čuo sam nešto. Sutradan je Maja sela na moj krevet, vidi se na klipu ja sam joj pokazivao rukama u fazonu dokle više da se tako ponašaš, da praviš te scene, opameti se, ona je na moj krevet sela - kroz smeh je prokomentarisao Mateja.

Foto: Pink.rs

Kompletan razgovor možete pogledati u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Mateja Matijević