AKTUELNO

Buran sastanak!

Posle Irme Sejranić, na porodičnom sastanku se zadrugarima obratio Filip Car.

Ovo mi deluje na selekciju fanova. Ušli su sa puno priča. Ove priče koje su napravljena spolja, sve su lepo upakovane, ali sve je prošlo sa nekim rikošetom. Devojke prošle godine nisu bile toliko lake kao ove godine. Neko vas je naveo da morate da nađete muškarca pošto poto. Verujem da možete mnogo toga drugog da pokažete. Stefane (Mihiću), tebe etiketiraju kao geja, rešavaj, meni je i dalje ostala etiketa od prošle godine da sam kad popijem pravi problem. Reaguj odmah na takve teme. Došli ste spremni napunjeni kao haubica, a ćutite za crnim stolom - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se, koga napadamo, treba da postavi argumente da se odbrani. Spolja imamo dokaze, ovde se pokazujemo svojim karakterom. Ja neću reći da nisam peder, ja ću pokazati ko sam, šta sam na finiji način. Moja porodica zna ko sam ja - ustao je Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti išta govore inicijali "M.G."? - pitao je Lepi Mića.
Ne. Meni je vrlo simpatično što se vi vodite linijom manjeg otpora, tako što napadate ljude koje već napadaju i zakucavate im poslednji ekser na kovčegu. Morate da znate, za dobrim konjem se diže prašina - pričao je Stefan.
Ovde se ne diže prašina, nego k*rac - istakao je Car.
Želim da stavimo tačku na ovu situaciju. Najozbiljnije od svega je što smo ovde deset dana, a morate da znate da se roman ne čita iz sredine i kraja, nego od početka. Što u metaforičkom značenju znači da ćete zaključiti kakva je ko osoba nakon 10 meseci. Ovim dranjem, izlaganjem, napadanjem ljudi pokazujete ko ste i šta. Ko je pametan, zaključio je šta hoću da kažem - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Rešić s eobratila zadrugarima, složila se sa Lepim Mićom i Stefanom Karićem koji su prethodno imali izlaganje o "fejk pričama", pa rekla da joj je krivo što se posvađala sa Olgom Margitić.

Meni znače Matora, Fran, neki stari zadrugari, sa drugima se neću zbližavati toliko - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.