AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

U ponedeljak, 27. septembra u 21h na TV Pink počinje emitovanje srpske adaptacije najpopularnije sapunice svih vremena, serije "Dinastija", gde je jedna od zapaženih rola dodeljena popularnom glumcu, Franu Lasiću.

On je tim povodom gostovao kod Irine Vukotić i Žike Nikolića u "Novom jutru" na Pinku, gde je govorio o radu na ovom dugo očekivanom projektu i svojim ličnim impresijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Atmosfera na snimaju je super, ali ja nisam baš takav u seriji. Strog, ali pravedan. Igram Andriju, Blejkovog advokata, odnosno on se kod nas zove Branko Kadić, koji je njegova desna ruka. Sve zna, sve vidi, prati sve, i privatne i poslovne stvari – započinje priču Lasić, pa nastavlja:
"Dinastija" je bila veliki hit. Moj dragi prijatelj, fotograf koji je sada u Americi i skoro je imao izložbu, mi smo zapravo u nabavci za tada Jugoslovensku televiziju. Ne mogu reći da se sećam svega, trajalo je dosta dugo, ali tih nekih osnovnih stvari i likova se, naravno, sećam. Sećam se tog osnovnog kostura priče, ali toliko je toga bilo tu... Znam da su ljudi trčali kući kako bi gledali "Dinastiju", nikoga nije bilo na ulici.

Foto: TV Pink Printscreen

Popularni glumac nije krio oduševljenje "Dinastijom" i siguran je da će serija napraviti pravu pometnju.

Serija će sigurno privući pažnju. Pre svega, produkcijski se to dobro uradilo, kao drugo scenografija je fantastična. Pored kostura priče, koji je već poznat, teme su slične, spletke, ljubavi, prevare... Ovde se stvarno trudilo na svemu –

Irina je upitala Frana i kako je izgleda čuvena scena tuče između Kristal i Aleksis, koje će u novoj adaptaciji glumiti Ana Savić i Marija Karan.

Kako bi rekli, film je jedna laža, nije to baš da se sve te kose počupaju, ali je super napravljeno. Kostimi su fantastični, dosta mladih glumaca su sjajni. Dobra je ekipa, dobre su vibracije, ali uvek je važilo da ako nemate dobar scenario, nećete ništa napraviti. Dakle, uvek je glavni pokretač tekst, e sad, kad to imate dobro, nemate razloga da bude loše i da ne bude gledano. Siguran sam da će "Dinastija" podignuti sve na jednu stepenicu više – zaključuje Frano Lasić u emisiji "Novo jutro".

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Celo gostovanje Frana Lasića, koji će tumačiti advokata Andriju, možete pogledati u nastavku ovog teksta i ne zaboravite da u ponedeljak, 27. septembra od 21h budete uz TV Pink, jer vas očekujete serija "Dinastija", od koje nećete moći da se odvojite!

Autor: P.R.

#Dinastija

#Frano Lasić