AKTUELNO

Izjavila je da su se pomirili samo iz koristi!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Irmi Sejranić.

Irma, šta misliš zašto Dejan ne skače da brani Subotićku kad je ti napadaš? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Jer se verovatno slaže, zato ćuti, ovo je primirje iz vlastitog interesa. On isto misli kao ja, čak je govorio i gnusnije stvari. Dalila ne može očima da je gleda. To su neke ozbiljne stvari koje su otišle na račun Dalile od strane Subotićke, a i obrnuto. Ja to ne bih mogla da istrpim. Oni su dupljaci - istakla je Irma.
Kako ti ne možeš, kad si ti zvala Olju da rešiš stvari? Od čega da branim ja Subotićku, od Irme? Ja kad sam bio sa Subotićkom u rijalitiju, Irma je bila van, pisala sa Raletom pesme... To su njihove rasprave... Ja sam prvi imao sukob sa Subotićkom, Irma je mogla da prepisuje samo. Ja sam odrastao, shvatio sam neke stvari - uzvratio je Dejan.
Ja kad sam prvi put izjavila za Dalilu i trudnoću, Dalila me je samo pogledala. Ja znam šta Dalila misli - dodala je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta da kažem, nema potrebe da mene Dejan brani od Irme, da se ja plašim miševa, nosila bih mačku sa sobom - poručila je Aleksandra.
Ti treba da se plašiš svojih postupaka i svojih izgovorenih laži. Ja samo čekam kad će bunt da krene, a verujte mi, znam tačno šta Dalila misli. Ne mogu očima da se gledaju - zaključila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.