AKTUELNO

Nakon što je glumac Alek Boldvin (68) ubio direktorku fotografije Halinu Hačins (42), a teško ranio reditelja Holea Souza (48), oglasila se njegova ćerka Ajerlend.

Ajerland Boldvin (26) je po uzoru na slavnog oca odlučila da se opraoba u svetu glume, ali se zbog neverovatne lepote proslavila i kao manekenka. Povodom celog slučaja u vezi sa njenim ocem, ona se oglasila na Instagramu:

- Šaljem ljubav i podršku porodici i prijateljima Haline Hačins. Šaljem isceliteljske misli Džoelu Suzu. I volela bih da mogu da zagrlim tatu baš jako danas - napisala je glumica i manekenka.

Foto: Instagram.com

Glumac inače ima sedmoro dece pored Ajerland koju je dobio dok je bio u braku sa Kim Besindžer. Međutim posle devet dugih godina, Alek i glumica Kim su rešili da se raziđu, a pošto im je razvod bio dug i težak, nisu ostali u najboljem odnosu.Međutim, Alek nije uspeo ni da sačuva dobar odnos sa ćerkom, pa je naslednicu jednom prilikom davne 2007. godine nazvao "nepristojnom svinjom", a ona je tada imala samo 11 godina. Iako mediji prenose da joj se kasnije izvinio, njihov odnos je počeo da se raspada.

Razlog zbog kog se Boldvin naljutio na ćerkicu je taj jer se nije javila na telefon. U tom period ona je živela sa majkom i nije bila kraj telefona. Pošto je bio besan, ostavio joj je glasnovnu poruku u kojoj je izgovorio mnogo uvredljivih reči, prenosi "Daily Mail".

Autor: M.K.