AKTUELNO

Šok priznanja!

Na programu ''RED'' televizije je još jedno izdanje emisije ''Pitam za druga'', a gost kod Pande i Jelene Pešić je intrigantna bivša zadrugarka Suzana Perović Blondi.

Foto: Red TV

Blondi se pojavila kao gost iznenađenja u ''Zadruzi 3'', kad je napravila pravi haos u rijalitiju, a sada je priznala da se zbog novog salona preselila u Beograd, kako bi masirala, pa otkrila sve o odnosu sa Mensurom Ajdarpašićem koji je svojevremeno bio njen klijent u Crnoj Gori.

Foto: RED TV/PINK.RS/J. MATIĆ

Mensur je dolazio na masaže, dalje nećemo... Ostavićemo to za malo kasnije, nećemo sve na početku otkriti! Stalno je dolazio na masaže, što da ne dolazi. Treniramo zajedno, on u teretani, imamo jednu šumicu... Samo Mensur i ja u šumici, ponekad bude još neko... Šta ću ja kad volim mlađe - rekla je Blondi.
Mensur, naravno, voli iskusnije - dodala je Suzana.

Foto: Jelena Simonović

Blondi je potom otkrila da u ''Zadruzi 5'' postoji jedan zadrugar koji bi se šokirao kada bi je video na kapiji Imaginarijuma.

Ima tu jedna osoba koja bi se šlogirala kada bi me videla. Ta osoba na desnoj ruci ima slovo ''S'' moje i tačku. Ne bi mu bilo prijatno kada bi me video, bili smo u vezi. Mislim da je sa desne strane stola. Bila je to rasprava zbog nekih stvari koje se ne mogu reći. Bili smo na plaži i takoreći u vezi - priznala je Blondi.

Foto: Red TV

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.