AKTUELNO

Drama dostigla vrnuhac!

Čitav Balkan neprestano bruji o ljubavnom trouglu iz ''Zadruge 5'', a danas je kao bomba odjeknula vest da su Dejan i Dalila konačno potpisali papire za razvod braka.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejanov brat David Dragojević je pomenute papire dostavio u Šimanovce, nakon čega se odmah i oglasio na svom Instagramu. David ne krije sreću zbog bratovog razvoda, a sada se ekskluzivno nakon potpisivanja razvoda oglasio za Pink.rs:

Kao prvo želim da se zahvalim produkciji i televiziji Pink na saradnji oko papira za razvod! Hvala što su uvek izašli u susret na molbe koje sam upućivao vezane za Dejana. Hvala projektu Zadruga jer smo se očistili... NAJVEĆEG MANIPULATORA I LAŽOVA ikada, što se mene tiče! Znam da Dejanu nije lak ovaj čin, ali vreme izleči sve! Siguran sam da ga cekaju lepi i srećni dani! Mlad, lep, pametan, dobar momak, može samo da ide napred! Što se nje tiče nadalje me ne zanima! Kako sejemo, tako i žanjemo! Ne krijem sreću i zadovoljstvo, jer znam i siguran sam da će vremenom naša porodica biti kao pre ulaska u format rijalitija! Što se mene tiče svaka priča na ovu temu je završena! Za Dejana smo uvek tu, šta god on ubuduće rekao, znam da će napolju sve biti dobro! Ima Boga!!! - zaključio je Dejan Dragojević za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.