AKTUELNO

Čovek širokih shvatanja.

U toku je emisija Pitanja gledalaca sa Milanom Miloševićem. Zadrugari komentarišu odnos Maje Marinković sa njenim parnerima. Voditelj je njoj dao reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da bi Maja otišla u hotel sa Janjušem - rekao je voditelj.
Moje mišljenje je da je sa Carem uživlaa napolju. Car je bio taj koji je gledao Janjuševe storije jer je smatrao da je povredio svog druga. Tada mi je još govorila da joj se ne vraćaju emocije prema Janjušu - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, otkud to da spominješ Čorbu? - pitao je voditelj.
Imam tu slobodu da Filipu mogu da kažem sve. Bili smo pre svega prijatelji, tako da mi od njega ništa nije glupo - govorila je Maja.
Ma kakvi prijatelji, samo deset meseci ste bili kao drugovi - naveo je Milošević.
E baš tada smo mi tamo spavali zajedno, čak su i gledaoci govorili da mi je Maja jedini prijatelj - dodao je Car.
Što se tiče Čorbe, o njemu nikada neću reći lošu reč. Meni je zafalila njegova energija, samo to je u pitanju. Ušla sam u pab i rekla sam da fali Kritijan ili Čorba, da svakog momenta očekujem da uđe neko od njih - dodala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si u pušionici da ti fali Cica - dodao je voditelj.
Bili smo u pušionici i rekla je da joj fali Cica, ne znam da li je ovo normalno, njoj fali Cica a on voli Dalilu - nasmejao se Fran.
Rekla sam, ne kažem da nisam, ali ne u ljubavnom smislu. Ja se izvinjavam ali mnogo mrtve energije ovde ima. Ja sam sada u drugom odnosu i u ljubavnom smislui to nema nikakve veze. Nikada neću pljuvati po njemu jer nemam razloga, on je uvek bio korektan prema meni - govorila je Maja.
Sutra da dođe Čorba ovde, nije problem. Ja sa tim dečkom nisam u korektnom odnosu, ali da uđe ovde bio bi sigurno aktivniji od mnogih ovde, da li sa Dalilom, Majom ili nekim drugim ovde ali bio bi bolji - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga