AKTUELNO

Do sada su ih negirali!

Naredna tema koju je voditelj Darko Tanasijević pokrenuo u "Pretresu nedelje" bio je odnos Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Danas sam se iznervirala, on je legao da spava dok sam ja bila u prodavnici, a ja njega uvek čekam. Još mi je neko rekao da je nova Ana išla da ga pozove, pitala sam se da li je moguće da me ne čeka kod kapije, nego se izležava po kući. Tu sam se iznervirala, nismo imali svađu, raspravu. Distancu od tada smo imali. U nekim stvarima preteruje - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Više puta si mu rekla da ti neke stvari ne odgovaraju i da ih nećeš trpeti - prokomentarisao je Darko.
Znaš kako, Darko, i ja sam postala takva, kao ovi neki ljudi. Na ovo nisam navikla, ali sada već jesam, postala sam i ja takva. Sad sve više i više uzvraćam, neću da ćutim. U nekim stvarima preteruje bez razloga, ljubomoriše. Ja sam baš rekla da bih volela da pokušamo da opustimo odnos. On ode sam na trening, ja ostanem sama ovde - dodala je ona.
Kako, kad je Mensur pre sat i po vremena rekao da ti i te kako znaš da igraš na žurkama, ali da ne smeš. Kako imaš opuštenu vezu, ako ne smeš da pleše, a tu ti je dečko? - pitao je Tanasijević.
A njemu je sve dozvoljeno - dobacila je Sanja Grujić.
Ne smeš da plešeš, spuštaš glavu kada ideš od tačke A do tačke B, setimo se situacije sa Dejanom u pušionici, gde on nije dozvolio Dejanu da ti zapali cigaretu - nastavio je voditelj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to ne dozvoljavam, ne bih sebi nikad dozvolio da zapalim cigaretu devojci a da je momak pored nje. Ta pozicija, taj stav, ta situacija. Ni u kafićima. Ni da se sipa piće. Ja ne volim kad se tako nešto mojoj devojci. Ja sam tu da omogućim to. Zašto bi neko pored mene, koji treba da bude tu i džentlmen? Ja sam muškarac koji ima manire, zašto bi to neko drugi radio? - rekao je Mensur.
Milice, stiče se utisak da ti je zabranjeno da dišeš - rekao je Darko.
Ne. Ja smem i da plešem, ja jedno ne smem stvari koje mi brane mama i tata, niko više. On ne može ništa da mi zabrani, jer mogu samo da kontriram. Nema razloga da mi bilo šta zabrani. On to ima u svojoj glavi - istakla je Milica.
Mensure, zašto si rekao Milici da bi je stavio u izolaciju sa Čorbom, Dinom i Franom? - pitao je Darko.
Ja se tako šalim, tako je zezam, jer se loži i pali na sve to - pravdao se Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Šali se, pa ja razvalim garderober sinoć - rekla je Milica.
Radi se o šali. Da mi to smeta, da me boli, ja to ne bih izgovarao. Ovde može da se desi sve i svašta. Ja sam se ovde malo pogubio, ne znam šta da uradim da ona bude srećna i da joj sve bude potaman - rekao je Mensur.
Tumači se kao da hoćeš tamo da je staviš da bi ti se potvrdile neke sumnje - prokomentarisao je Darko.
On je navikao da mu to rade, te ljubomorne scene, kod mene neće tako. Kod mene nema ljubomornih scena - poručila je ona.
Mensure, da li si siguran u Milicu? - pitao je Tanasijević.
Otvoreno ti kažem ne - istakao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

On je takav, ima traume od prošlih sezona - rekao je Stefan Karić.
A što ja da trpim zbog toga? Da li ja njemu stvaram pritisak? On meni priča da sam lažna devojka - odgovorila je ona.
Ti sebi dopuštaš stav devojke koja čista, a nisi. Lagala si ga, u oči si ga gledala i lagala. Ne može to tako - dodao je Marko Đedović,
Ima pravo da mi ne veruje, ali ne i da mi stvara pritisak. Govori mi da sam mu lažna devojka i ljubav, a to nje može tako - dodala je Milica.

Darko je ponovo upitao Mensura zašto MIlica nema slobodu da igra na žurkama.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne volim prostakluk i vulgarnost, volim sve umereno i fino - rekao je Mensur.
Ja igram i te kako, on je pored mene. Kako će ko da shvati, Mensur vidi, ja ću da igram kako ću ja hoću - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.