AKTUELNO

Sve vreme plakao!

Trenutno se u emisiji "Izbor potrčka" priča o novogodišnjim posetama porodica, a voditelj Milan Milošević dao je reč i Dejanu Dragojeviću, koga su posetili brat, majka i otac.

Imao si neki gard. Da li ti je puno srce? - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Drago mi je što sam ih video, što su tu, što mogu da računam na nekog. David je rekao: "Štagod da ti treba, tu sam za pola sata". Ja sam se saživeo sa jednom osobom, mislio sam da mi niko u životu ne treba, a onda se desilo ono sve. Tek sam tad shvati šta gubim, šta imam, šta sam pustio i šta sam dopustio. Sebe negde krivim, moglo je sve da se niveliše, ali luda glava... Tad sam mislio da sam najpametniji... - govorio je Dejan.
Izgledao je jako emotivno tvoj susret sa majkom... Nemoj da plačeš - nastavio je Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu, vraćam film... Bude mi žao, nekako je ostarila, promenila se... Vraćao sam film, koliko se borila za mene i kroz školu, milion puta se zalagala i ja joj okrenuo leđa... Bilo mi je drago kad su došli i ona i ćale... Čuo sam da preživljavaju pakao. Ovaj prostor, zaboravio sam da pitam i sve što sam hteo da pitam... Ja ovde ne mogu drugačije, ne mogu da izbegavam neke stvari. Da su oni bili u nekim trenucima tu, ne bi se neke stvari desile. Bilo mi je drago što sam ih video, bilo mi je žao što mamu nisam hteo da pitam šta sam hteo, bilo me je sramota da je pogledam... Jedino koga sam mogao da gledam je David. Nisam ni ćaleta mogao da pogledam - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

David ti je rekao da ste ceo život bili tu jedan za drugog, on ti je stiskao ruku, to je trajalo 40 minuta. Videlo se da si ih željan - dodao je Milan.
Ja sam uvek bio tu za nekim porodičnim ručkom, nedelja, napravi se sve, bila je porodična idila. Ja više težim tome nego izlascima. Taj okup najviše volim, kićenje jelke. David, Suzana, Biljana i ja smo se uvek zezali, bili pozitivni. Sve sam to potisnuo, pa mi se vratilo... - govorio je i dalje kroz suze Dejan.
Porodica se ne kombinuje. Ona je uvek tu. Porodica je porodica. Temelj, ko te je stvorio i voleo. I ti ćeš sutra imati porodicu. Kako si uopšte doveo u pitanje to? Misliš da ovi ljudi nisu imali gore svađe sa porodicama od tebe? Šta je značilo kada su ti govorili da prestaneš to da radiš, da nisi kriv ni za šta, otac ti je rekao: "Voliš je sine, ali ti se ona us*la u živo" - pitao je Milošević.
Sve se prebrzo desilo, bolele su me razne situacije. Sad sam se setio što je Jovana pročitala onu: "Dalila oprašta Dejanu što ga je prevarila". Shvatam ovo kao novi početak za porodicu, ali opet sam ovde, gubi se svest, kao kroz maglu vidim to... Bilo mi je žao što idu... U grudima sam imao neki osećaj, koji ne mogu ni da opišem... Ja sam sa kevom uvek bio kao drug, uvek me je vadila i štitila, bila na mojoj strani. Kao da sam zaboravio sve te stvari. I onda kada me vidi šta se dešava, nije im svejedno. To sam i Dalili rekao. Ja ih volim. Nisam im okrenuo leđa, bio sam u stanju da idem da im rešavam probleme, bilo mi je žao kad se giros zatvorio... Ali desio se taj razlaz, sami sebe smo raskantali. Hoću dati drugu šansu, čim izađem, to će se rešavati... Okrenuo sam se da vidim da li je Dalila tu... Kroz tih pet godina nisam postao ni narkoman, ni alkoholičar - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Majka ti je rekla: "Da, ali ja sam te odgojila, ne ona". Pričaš kao da te je Dalila stvorila - prokomentarisao je Milan.
U ovoj situaciji jeste on kriv - istakao je Marko Đedović.
Kako bi napolju rešio stvari? - pitao je Milošević.
Drugačije bi sve ovo bilo da se desilo napolju. Ja sam ovde u prostoru sa Dalilom, kad vidim da je ona loše, samo od sebe mi raspoloženje padne - poručio je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.