AKTUELNO

Bio je surovo iskren!

Taki Marinković, otac diskvalifikovane zadrugarke, Maje Marinković, oglasio se u emisiji "Pitam za druga", gde je iskreno odgovarao na sva pitanja koja interesuju milionsku publiku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga 5". Taki nije mogao da sakrije tugu zbog svega što je zadesilo njegovu mezimicu zbog turbulentne veze sa Filipom Carem, ali je bio siguran da će se Maja izdići iz svega i pokazati svoje drugo lice.

Foto: Pink.rs/E-stock

Mnogo mi je teško. Moje dete je veliki borac, voleo bih da Maja ponovo bude ona iz Zadruge 2, da više nema lupanja glavom u zid, a ja verujem u nju! - rekao je Taki.
Mislim da je Maja povređena, da je prebolela i Janjuša i Cara, jer nisu ispali fer prema njoj. Trenutno ne vidim Maju ni sa jednim zadrugarom, Marko je zgodan i lep, ali je ona najbolja kad je sama. Kad se rasturila sa Janjušem, isto je bila dobra, zatvoren prostor učini svoje - rekao je Taki.

Foto: TV RED Printscreen

Zatim je usledila zanimljiva igrica za Takija, u kojoj je birao između Majinih bivših momaka, a on je posebno izdvojio Mensura Ajdarpašića, sa kojim je Maja imala aferu, pa njega stavio na prvo mesto.

A, ako treba da biram između dva zla... Pa, Car, jer je Janjuš mnogo isponižavao - rekao je Taki.

Foto: TV RED Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga