AKTUELNO

Haos!

Irma Sejranić i Đole Kralj danas su produbili sukob koji traje danima, a haos sa sastanka nastavio se u pabu.

J*baću te, dobićeš bolji plasman u hotlajn agenciji. Zamislite šta on radi, zovu ljudi da im glumi mamu, to mi je rekao - rekla je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

A šta ti radiš? Po separeu za par evra - uzvratio je Đole.
Pitam se od čega ćeš da platiš sve tužbe? Koliko ćeš morati da p*šiš onom policajcu iz Banjaluke - dodala je pevačica.
Tebi su p*šali u usta, svi znaju ko si šta si. Jedna osoba mi je rekla da je j*bao kao kravu napolju... Irma je smeće - nastavio je Kralj.
Pitaj Mimu, videla je sa kim se družim. Ja sam shvatila da si ti ljubomoran što ja imam roditelje. Plakaćeš ti opet ovde, neko će da ti ukrade pare opet, pa ćeš prići - govorila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Preterujete oboje - zamerila je Tanja Jovićević.
Pa ti kradeš ovde, ukrala si one cigarete, dabogda ti ih na grob doneli. Imaš pogana usta, kao i tvoja mama što je došla ovde. P*šam se i na tvoju mamu i na tebe. Tanja, njena mama ti nije pružila ruku. Mama ti ja klošarka, kao i ti. Sagni se, pop*ši DInu k*rac, bićeš srećan - rekao je Đole.
Ja mislio ovde pozitivna atmosfera - dodao je Dino.
Sisaj, Irma, k*rac, odj*bi! Došla si ovde da zamaraš! - nastavio je Kralj.
Nastavi - govorila je pevalica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mogu da nastavim da ti p*šam u usta. Pošto prozivaš, tvoj tata me je gledao kad sam p*šio k*rac u Banjaluci. Pominješ policajce iz Banjaluke, možeš da budeš uhapšena ovako, da ne uđeš u Tuzlu. Evo, p*šila si tvom tati k*rac - nastavio je Đole.
Hajde nastavi. Mislila sam da možeš jače - govorila je Irma.
Možeš da pop*šiš tati k*rac, tamo gde si mu p*šila... Mama ti je došla i rekla: "Ćerko, kad završiš rijaliti, dođi tatici". Voliš da p*šaš po separeima, p*šaju ti u usta, s*ru ti u usta... Tukli te, kidali ti creva po stomaku jer si jezičara, pa si morala tetovažama da ih pokriješ, to si sama izjavila. Pokaži stomak. Nema šta dalje, sve je rečeno - govorio je Kralj.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.