AKTUELNO

Jako burna noć je za nama!

Voditelj Milan Milošević je sinoć ušetao u Belu kuću i održao emisiju "Pitanja gledalaca" koja je zadrugare ostavila bez daha, a Vas šokirala priznanjima pojedinih ukućana.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Na samom početku emisije, Sandra Rešić i Marko Đedović su odmah raskrinkali sve namere i tajne aktuelnog trougla, a poseban pik su imali na Dejana Dragojevića.

On je slagao Dalilu kad je rekao u pušionici da smatra da Dalila ne daje povoda. Sviđa mi se reč koju je Mića upotrebio, to je dodvoravanje, neće je nikad reći, čak i ona da se pomiri sa Carem oprostio bi joj. Ono što on radi to je nju nervira najviše na svetu, njegovo preterivanje. Kad sam rekla da mrzi to nutkanje, ona je rekla da voli, ali da on preteruje. On stalno preteruje i sve što govori, on je sklon preterivanju i još laganje kad je u pitanju Drvo, ona se naljuti i još više će da je pogura ka Caru - pričala je Sandra.
Sto puta sam govorio da se Dejan lažov koji je govorio sve ono dok je Dalila bila sa Carem. Izvinjavao se svim ljudima kojima e svađao zbog nje, ovim pokazuje da je lažov i da je punio Caru glavu. On se plaši i najradije bi zavadio mene i Dalilu. On čovek nije normalan. Ovo bi bilo razumnjivo da je onnju prevario, pa da se izvinjava - komentarisao je Marko Đedović.

Ono što je šokiralu celokupnu javnost jeste priznanje Dalile Dragojević da je guši Dejanovo dodvoravanje, ona je u toku večeri žestoko zaratila sa Mensurom Ajdarpašićem, imajući želju da odbrani Filipa Cara.

Nekad me sramota da mu kažem da mi se spava, zato što on misli da idem u izolaciju da bih vodila rasprave, gledala se pd jorganom. Kad ja kažem da spavam, on kaže da zapalimo pojoš jednu. Meni je glupo da mu kažem jer se plašim da će pogrešno da protumači. On će sad da se naljuti - pričala je Dalila.
Ja verujem da su svi fascinirani ženom kojom je prevarila muža i čovekom koji je rasturio brak, a vi tome aplaudirate. Smešni ste - dobacio je Mensur.

Milan Milošević nakon reklama dao je reč Jovani Tomić Matoroj, ne bi li prokomentarisala odnos Dejana i Dalile Dragojević, a potom i Anđeli Đuričić koja ga ni malo nije štedela.

Slušam Dalilu šta priča i nisam neko ko će da nameće svoje mišljenje. Do prošlog ponedeljka je ona sasvim drugačije govorila. Rekla je da joj Dejanovo ponašanje smeta i da joj je navodno glupo da muj kaže šta misli. Malo je čudno da ona pazi i da mu ćuti i to posle svega. Sada bi baš trebalo da budu najiskreniji ikada. Sumnja u njega, sumnja on u nju, neće da mu kaže šta misli, ne znam, meni to ne liči na Dalilu. Ne mislim da ona ne želi da ima dobar odnos sa njom, znam da želi. Ali smatram da je njeno iskreno mišljenje da treba da budu drugari, a odnos im zapravo liči na mene i Aleks. Kao što sam se ja nadala da ću biti sa Aleks tako i Dejan, ona mu daje lažne nade... Mislim da je sve ovo ovako jer ona ima komunikaciju sa Carem - govorila je Jovana.
Po meni on nema svoj život i sav taj pogled na život je njemu ona, ako nema nje nema ni života. To nije nešto novo, ne znam kako to ne vidite. Kada nje nema u kući, nema ni njega. Ne znam da li je on ubijem toliko u pojam ili se folira, ne znam... Kada je tu Dalila on jede i pije, smeje se... to po meni nije normalno, zaista. U početku sam se divila toj emociji, sada shvatam da meni to nije normalno, plaši me to. On želi da nju prikuje samo za sebe, takav čovek ne treba Dalili, nego nikome. Po meni nju Dejan uopšte ne zanima, slušam šta ona govori i totalno sam šokirana. Ne bih volela da me neko voli kao što Dejan voli Dalilu - rekla je Anđela.

Dalila Dragojević je zbog pitanje vezano za odnos nje i Dejana pustila gorke suze, a onda javno priznala šta sada oseća.

Ja kad vidim da se on smeje, ja se priključim i počnem da se smejem, a ne da pobegnem. Jeste to čudno, jer se smejem osobi sa kojom sam se us**la u naš brak, ali nemoj da se osporava kad sam srećna. Imam ja mnogo razloga da budem utučena i ne izađem iz pidžame... Niko ne razmišlja kako je meni, kad sam videla oca, u isotm trenutku mi se srušio svet ali mi je bilo i drago. Ja sad da ustajem da nabrajam razloge zbog kojih mogu da budem sje**na, jer nisam ponosna zbog toga što sam uradila - rekla je Dalila kroz suze.

Filip Car je napravio opštu pometnju kada je ustao za crnim stolom i detaljno analizirao odnos Dalile i Dejana, ni malo nije želeo da ih štedi.

Zaljubio sam se u takvu Dalilu. Dalila je ta koja je savremena i inteligentnai vodila njega kroz brak. Izuzmimo taj brak i sve...Ispada mi da ti ovo želiš i da ti prija i da jedina ti imaš jedina dobit. On je gubitkom tebe dobio i porodicu i prijatelje...On je već bio u pi**i materinoj , ali ona njega navodi na neke situacije, možda nesvesno. Onda dođete za crni sto, posvađate se i eto. Gde sam ja rekao da si mi se zgadila, malo mu je ovih pitan ja i svega, ti si stala na vrata i kao nemoćna sam. Pa nisi ti njegova majka ili nešto, a on je takav emotivno nestabilan. Ne druže, ti si takav - rekao je Car.

Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje Milani Šarac:

Zar stvarno isliš da bi tu neko bio a tobom posle Gruje, kad si ga tako zavela a sve si ga lagala - pročitao je Milan pitanje.
Nisam ništa lagala, ja njega iskreno volim. Ja ne bih bila ovde ni sa jednim drugim, a da li bi neko bio sa mnom me ne interesuje. Nisam ništa lagala - odgovorila je Mima.
Neko ko te naziva ku*vom, metlom, rugobom... Ti posle tri dana se smeješ sa njim, cerekaš i pričaš... Ja sam završio sa njom, ali treba mi malo vremena, moram da budem iskren - dodao je Gruja.

Sledeće pitanje gledalaca bilo je za Anđelu Đuričić. Ona je jednom prilikom ispričala da je imala veliku tragediju zbog koje sada na sve reaguje "hladno", a sinoć je imala priliku da deliš te situacije ispriča javno i svima podeli savet zlata vredan.

Da li možeš da daš savet ljudima koji su preživeli možda nešto slično kao ti, kako se uzdići iz te situacije i prebroditi je - pročitao je Milan pitanje.
Mogu, naravno. Svako može iz najlošije situacije da se izdigne kao feniks. Uvek bih dala savet iz ugla iz kog sam ja nešto prevazilazila. Ne znači da bi to nekome pomoglo, jer se svako nosi različito sa situacijama. Uvek sam se vodila time da nam Bog da onoliko koliko možemo da podnesemo. Smatram sebe izuzetno jakom i mnogi pored mene koji su bili tu, svesni su koliko sam se brzo vratila u život - govorila je Anđela.

Autor: N.V.