AKTUELNO

"Žao mi je što svake godine moram isto da govorim i žao mi je što im nije jasno kakav je moj stav, da sam ja neko ko je sa Oliverom živeo i da ja ne bih stala na stranu nekoga za koga imam i jedan gram sumnje da je tog dana pucao u Olivera".

Udovica Olivera Ivanovića, Milena Ivanović, izjavila je večeras da joj je jako žao što se svaki 16. januar koristi od strane pojedinaca kao motiv da se država Srbija iznova okrivi za ubistvo lidera GI SDP.

- Žao mi je što svake godine moram isto da govorim i žao mi je što im nije jasno kakav je moj stav, da sam ja neko ko je sa Oliverom živeo i da ja ne bih stala na stranu nekoga za koga imam i jedan gram sumnje da je tog dana pucao u Olivera – kaže Ivanovićeva za „Hit Tvit“.

Foto: TV Pink Printscreen

Ističe da je strašno što se ubistvo zloupotrebljava od strane onih kojima do Olivera Ivanovića nije ni stalo.

- Za Oliverovo ubistvo smatram da su krivi neki drugi ljudi, ali o tome neću večeras. Zaista mi je strašno što iz godine u godinu moram da ponavljam jednu te istu stvar. Mislim da se oni nikada neće prizvati pameti i da neće prestati da diraju u rane jedne porodice. Ubistvo koriste za lične obračune, a kada je bilo najpotrebnije, nisu bili tu. Oni sada vole Olivera više od mene i Bogdana, oni danas misle da više znaju od mene i više im je stalo da se sazna ko je ubio Olivera. To je strašno! Za Olivera i istinu treba da se borimo svi svakog dana, a ne da koristimo ove datume da bismo se politički obračunali sa protivnicima. Današnja podrška i govori koliko ljudi veruju u ono što pričaju, a istina će se, mislim, na kraju saznati – kaže Ivanovićeva.

#Hit Tvit

#Milena Ivanović