AKTUELNO

Haos!

U većerašnjoj emisji "Gledanje snimaka", koju vodi voditelj Milan Milošević, pušten je klip na kom se ljubili Milica Veselinović i Mansur Ardajpašić.

O ovom poljubcu pričaju mnogi, ona već dva meseca čeka da bude njegova devojka - rekao je Milan.

Voditelj Milan Milošević je dao reč Sandri Rešić.

Nije mi se svidelo po prvi put danas što nije govorila istinu. Nije mi se svideo što si rekla. Mislim da si se apsolutno ohladila. Da li je to do tebe ili njega, ja to ne znam. Imala si priliku da ga poljubiš, savršenu priliku. Mislim da si se toliko oghladila, samo je navika, ceo dan ste zajedno. Imala si priliku da poljubiš čoveka koga voliš, da li si ti normalna? Tako da, smilim da sve ono što se dešava, samo se držite zbog navike. Ne pije vodu više ništa - zaključila je Sandra.
On od mene ne traži da spavamo, da se ljubimo, ja od njega tražim da uđemo u vezu! dodaje Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je dao reč Ani Jovanović.

Ona je pričala da je to nenormalno, prejako. Glumila mu je i spremačicu i čistačicu. Svako bi jedva čekao da se poljubi. Ona, kao da joj se on gadi, nije mogla da ga istrpi, sve se videlo na njoj. Kasnije i njeni komentari. Dokazano je da je sve igra - prokomentarisala je Ana.
Na kraju je on prekinuo poljubac a ne on - ubacio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stvarno moram da prokomentarišem, kao da to nije prvu put da se ljube iako nisu bili u vezi. Ljubili su se i pre. Mensur je neko ko je prišao strastveno i želeo je d abude u njegovom stilu. Videla sam da su krenuli da se ljube normalno. To je poniženje, ja tako smatram. Ja sam i Filipu rekla da kada me ostavi na bini, da se ja osećam glupo. On ima velliku strast prema njoj. Ja se ne bih ljubila zbog igrice. Nema poljubca, enma s*ksa, kakva je to veza? - rekla je Dalila.
Ja ne mogu zbog izazova da se ljubim a posle toga da se ne znamo. krenula sam da se ljubim sa njim ali nisam mogla - ističe Milica.
On nju grli u toku noći - reko je Milan.
Vi imate vezu, samo se ne ljubite. Spavate zagrljeni, kao da ste u vezi - rekla je Sandra.
Ovde se sve radi zbog rijalitija. Vi niste u vezi, niste u odnosu. Ovde je sve jadno kao dan. Milica ništa ne bi trpela napolju, sve je rijaliti - dodaje Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je dao reč Mensuru Ardajpašiću.

Ja sam rekao njoj da joj čuvam obraz. Ja to kad kažem, želimd aje usmerim na pravi put! Nemam ništa od toga što ću joj ja reći šta da radi. Ja kada bih pričao sve što aj znam, ali nisam tu da se borim protiv nje! Mene ona ovde nikad aneće ugroziti. Samo me može dovesti do fizičkog kontakta. Ja nisam Miličin tip muškarca, nikada joj se nisam sviđao. Ja joj želim da se ovde dobro pokaže. Rekao sam joj da se ne ustručava jer se ljubi sa mnom. Zakleo sam se u brata da neću biti sa njom u vezi. To je jedina stvar koja me sprečava da uđem sa njom u vezi! Biću pored nje dok mi ne kaže da joj se sviđa neko drugi - rekao je Mensur.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. S