AKTUELNO

Haos na samom početku!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca" koja je na samom početku podigla ogromnu prašinu u Beloj kući. Voditelj Milan Milošević je naredno pitanje postavio Filipu Caru:

Da li možeš da prestaneš da piješ, zar ne vidiš da ne znaš da se ponašaš kao pijan - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam da se ponašam, preuzeću neke određene mere, a to je da pojačam. Zavisi kako kada i kako sa kim, ima nekih dana i noći da se probudim neraspoložen. Ja nemam pare ovde, niti od čega da pijem. Ja imam pare ali nemam, ne znam kako da kažem. Ja imam tonu slatkiša ali nemam, ako me razumete. Ja nisam došao kući i probudio se bez para - pričao je Car i navodio primere.
Sad presipamo iz šupljeg u prazno - ubaci se Marko Đedović.
Ja moram da se ubacim, ja sam pijan i lud prelazio preko nekih stvari non stop - rekao je Car.
Njegov problem je pijanstvo, on kaže da nije kriv, a uvek kada je pijan pravi sr*nja, uvek je alkohol kriv - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali zašto neko ko mene voli radi te stvari. Ja sam pijan, zato što sam lud, da li ti treba da me gađaš tiganjem u pijanom stanju - pitao je Car.
Ne, ali ne i pijan čovek koji traži pare treba da radi te stvari. Ne može da bude kriv kazino da ga gađaš flašom. On dok se dobro ne opeče neće stati - rekao je Đedović.
Vidiš kakav je on džukela, ja sam mu rekli da ne radi te stvari, sedi i igraj, a ne da se sa Zolom i Janjušem svađa da li je neko pljunuo ili ne. On je navaljivao da mi kaže ko je šta rekao, ja nisam htela, samo sam mu rekla da su u pitanju Sale i Karić. Ona je ona rekao za Mensura neke stvari. Sinoć je prepio i pivo i vino i kada se desilo to što se desilo... Ovaj čovek je otišao na rulet sa dva broja, on izgubio, otišao napolje, počeo da psuje mene, sto i sve... Ja sam rekla da neću da pričam sa njim dok se ne otrezni - drala se Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je Sale rekao, hoćeš da me voziš u Crikvenicu - pitao ga je Car.
Ne, za četiri meseca, videćemo ko će kome da pu*i ku*ac - rekao mu je Sale.
Ja tebi bio veći prijatelj ovde zapamti to. Od mene niko neće brisati ku*ac. Mene ne može niko da zaje*ava ovde - drao se Car.
Ja sam rekao da ću te vratiti u ribarsko selo od kada si ti, i to mislim - pretio mu je Luks.
Ti možeš doći kod mene da te zalivadimo. Ja sam juče bio besan, moga sam da ti polomim zube. Tako muškarci rešavaju stvari - drao se Car.
Ti malo mešaš babe i žabe - rekao mu je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja drugu godinu za redom se osećam kao da sam na granici. Meni niko neće pretiti. Meni su govorili da neću moći da se krećem, ja sa išao svuda. Ne vidim razlog da se neko vraća u sela i ne sela. Luks nema veze sa vezom, on se od mene ogrešio, ja sam mu prešao preko toga - drao se Car.
Šta ti je Dalila još rekla, hajde reci - rekao mu je Karić.
Ne, ja sam rekao da su od Zolu mnogi obrisali ku*ac. Janjuš i ja smo incidentni. Ja nisam ni video kada je Janjuš bacio pare, ja sam ga pitao, on kaže ima sedam hiljada. Nisam video da je Zola na podu, da Janjuš pokušava da ga udari... - pričao je Car.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.