AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Dalilu Dragojević.

Ako vidiš da je pijan i nenormalan, pa daj ženo tih šest soma, što si škrta? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Dala sam i bilo je malo. Kad je bnilo za šest hiljada, izgubio je brzo novac, izašli smo i nastavio je da pravi računice u svojoj glavi. Rekla sam da nemam, a kad je navalio, rekla sam da uzme pare i kocka. On je nastavio da se raspravlja, gađa me parama i svašta nešto. Došli smo ovde i nastavio je u pušionici da se raspravlja, razbija i da ga ja dovodim do ludila, standardna priča na koju sam navikla. Više mi je došlo do ovde, koga da vređa? Šta sam uradila? Bila dobra prema njemu. Mene da nije bilo, izašao bi u jedan sa žurke - govorila je ona.
Daj ti meni mojih 20 hiljada. Pre žurke sam je pitao koliko para imam i pitao da li ima 10 hiljada, a nije mi dinar jedan dala. Ja sam došao sa svoje dve hiljade, davala on meni i ja njoj. Problem je što sam ogrčen na neke stvari. Luks nije kriv, ovaj put sam ja. Nisam znao da on radi na graničnom prelazu, mislio sam da hje zadrugar. Janjuš ima pravo, ali ti koji si sa strane, neko kome sam ja prešao odavno - rekao je Car.
Ko si ti da mi prelaziš? - pitao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.